nlc.hu
Horoszkóp

Régimódi csillagjegyek

Ezek a legrégimódibb csillagjegyek

Konzervatívak, bizalmatlanok, makacsak és büszkék. A most következő négy csillagjegy szülötteit gyakran illetik ezekkel a jelzőkkel, csupán azért, mert a hagyományos értékeket részesítik előnyben.

Az ismeretlen terep és az újdonság varázsa vajmi kevéssé nyűgözi le ezeknek a csillagjegyeknek a szülötteit. Ők ugyanis szívesebben támaszkodnak a tradíciókra. 

Bak

A Bakok rendkívüli módon tisztelik a hagyományos értékeket. Gyakran kifejezetten konzervatív gondolkodásúak, távol áll tőlük mindenfajta rugalmasság, az új és szokatlan megoldásokkal kapcsolatban pedig jellemzően nagyon szkeptikusak, vagy határozottan elutasítóak. Mindezek miatt olykor besavanyodottnak tűnhetnek, ám valójában arról van szó, hogy praktikus és józan elveket vallanak és bejáratott elvek mentén, lépésről lépésre, módszeresen és kemény munkával haladnak előre az életben. Ez a módszer pedig hosszú távon általában nagyon is működőképes és eredményes.

Bika

A Bikák természetüknél fogva makacsak és ezzel a makacssággal ragaszkodnak a hagyományoshoz is. A külvilág számára olykor úgy tűnik, mintha dacból tennék mindezt, ám általában nem ez a helyzet. A jegy szülöttei ugyanis valóban, őszintén hisznek a régimódi értékekben és nem kívánják azokat megkérdőjelezni. Mindez az élet minden területén igaz rájuk, de különösképp a családi kötelékeikre.

Nő, kanapé

Mennyire vagy régimódi? (Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szüzek ugyan nem vakon követik a hagyományokat, azonban mivel meglehetősen bizalmatlanok, sokkal közelebb érzik magukhoz a régi, jól bevált, stabil értékeket, mint azokat, melyek bármiféle kockázatot rejtenek  vagy a minőségük vitatható. A régimódi hozzáállás, legyen szó akár a kapcsolataikról, akár a munkájukról, voltaképpen magát a komfortzónát jelenti a számukra, melyből csak nagyon alapos elemzést és mérlegelést követően hajlandóak kilépni. 

Oroszlán

Az Oroszlánok már csak a büszkeségükből adódóan is szigorú erkölcsi értékrendeket és magas normákat követnek. Ugyan nyitottak mások álláspontjára, melyet mindig figyelmesen meghallgatnak, azonban a véleményüket, döntéseiket ez rendszerint a legkevésbé sem befolyásolja. Még ha innovatív dolgokat hoznak is létre, azok mindig a tradíciókon alapulnak és egyfajta hagyományok és elődök előtti tisztelgésként foghatók fel. 

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top