nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az emberismeret

Ezek a csillagjegyek a legjobb emberismerők

A most következő négy csillagjegy szülötteit egészen biztosan nem vered át némi ködösítéssel, színészkedéssel... Ők ugyanis született emberismerők.

A kifinomult emberismeret az egyik legszerencsésebb tulajdonság, amivel csak rendelkezhet valaki. Többek között kiváló baráttá tehet, megkímélhet a csalódásoktól, de akár előnyökhöz is juttathat az életben…

Skorpió

A Skorpió szülöttei szinte nyomozói képességekkel rendelkeznek. Már-már félelmetes, mennyire átlátnak másokon. Őket egészen biztosan nem lehet megtéveszteni, elég egy gesztus, egy megjegyzés vagy némi minimális bizonytalanság, ösztönösen képesek értelmezni és kezelni még a nüansznyi emberi megnyilvánulásokat is. Ennek köszönhetően aztán mindenkit az ellenőrzésük alatt tudnak tartani, amivel azonban gyakran megrémítik az embertársaikat. 

Szűz

A Szűz jegyben születettek rendkívül bizalmatlanok és kezdetben kivétel nélkül mindennel és mindenkivel kapcsolatban szkeptikusak. Mindent, amit tapasztalnak más emberek részéről, azonnal alapos elemzésnek vetnek alá, majd a lehető leggyorsabban be is kategorizálják. És bizony szinte soha nem tévednek. Bár lehet, hogy kissé paranoiásak, azonban mentségükre szóljon, ők így védekeznek a csalódások és árulások ellen. Tény azonban, hogy ha a Szűz egyszer betett téged egy skatulyába, onnan nem fogsz egykönnyen kitörni.

Emberismeret

Illusztráció: Getty Images

Halak

A Halak szülöttei minden tekintetben rendkívül érzékenyek, éppen ez teszi őket kiváló emberismerővé. Magától értetődő módon éreznek rá ugyanis mások rezdüléseire, hangulataira, vagy épp gyötrelmeire. Pontosan tudják, mikor kell ott lenni a másik ember számára, de azt is, hogy mikor kell(ene) távol maradni. Utóbbira azonban nem mindig képesek, sőt, sokkal inkább hajlamosak túlságosan is átélni mások gondjait. Olyannyira erős bennük az empátia és segítő szándék, hogy olykor túlzásokba esnek és a világ súlyát veszik a hátukra, ezt pedig sokan ki is használják. 

Vízöntő

Míg a Vízöntő jegyben születetteket szinte képtelenség kiismerni, ők maguk annál nagyszerűbb emberismerők. Gyakran már azelőtt, ösztönösen átlátják, mi zajlik a másik fejében és mire lehet tőle számítani, hogy az bármit is mondana vagy tenne. Bár gyakran nagy a kísértés, hogy ebbéli képességeikkel visszaéljenek, ezt jellemzően ritkán, inkább csak kiélezett helyzetben teszik. Minden más esetben inkább arra használják, hogy pozitív irányba tereljék a dolgokat. Nehezen viselik viszont, ha empátiájukat nem értékelik kellőképpen.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top