Horoszkóp

5 okból a Vízöntő a legkülönlegesebb csillagjegy

A Vízöntő valódi egyéniség. Senkihez sem hasonlítható, önálló és független, ő az, aki sosem állna be a sorba. Valódi forradalmár és újító, aki ledönti a korlátokat, s egészen más szemmel tekint a világra, a lehetőségeire. Ezért is annyira csodálatra méltó csillagjegy.

A Vízöntő bámulatosan vonzó csillagjegy. Lássuk, milyen külső és belső tulajdonsága teszi őt annyira magával ragadónak!

A Vízöntő természetes szépsége olyan, akár a mágnes: vonzza a többiek tekintetét. Amellett, hogy külsőleg is gyönyörű és vonzó, a belső kisugárzása talán még erősebb. Barátságos és jóindulatú, ami első ránézésre is látható, hiszen kedvessége sugárzik a szemében.

1. A Vízöntő magabiztos csillagjegy

Amikor a Vízöntő belép valahova, gyakran minden szem rászegeződik. Excentrikus egyéniség, ugyanakkor rejtélyesnek tűnik, de épp ettől annyira magával ragadó. Mindenki szeretné megfejteni a lelkét. Kreatívan, egyedi szemszögből tekint a világra. Sokan elméjébe, az intelligenciájába szeretnek bele. Valójában bármiről lehet vele beszélgetni, még a misztikusabb, „sötétebb témák” is érdeklik. Egyedi gondolkodásmódjával könnyedén megnyeri a környezetét.

A Vízöntő különleges és nagyon egyedi csillagjegy (Fotó: Pixabay)

2. A Vízöntő lelke gyönyörű

A Vízöntő nem rejti véka alá a véleményét. Erős az önérzete, nem az a típus, aki hagyja, hogy mások mondják meg neki, hogyan kellene élnie az életét. Ehelyett pontosan azt teszi, amit akar. Független és önálló, nem hagyja, hogy bárki is irányítsa. Nem engedi, hogy mások ítélkezései befolyásolják a döntéseiben. Ahelyett, hogy a tömeget követné, inkább a saját útján halad. Nagyszerűen kommunikál, mindig ő az első, akik felszólal, s őszintén mondja el a gondolatait, még akkor is, ha mások nem értenek egyet vele. Kiáll a véleménye mellett, harcol a saját igazáért.

3. A Vízöntő őszinte

A Vízöntő nagyra értékeli az igazságot, a hazugságokon pedig azonnal átlát. Egyenes, s cserébe ezt várja el másoktól is. Semmilyen susmusba, csalásba nem megy bele. Csak az őszinteséget tolerálja. Ő is az.

A Vízöntő hűséges azokhoz, akiket szeret. Nagyon sokan kedvelik, de a közvetlen baráti köre már nem annyira széles, hiszen megfontoltan választja ki azokat az embereket, akiket az életébe enged. Eleinte nehéz megérteni őt, s lebontani a maga köré épített falakat, ugyanakkor, ha megbízik benned, hajlandó megnyílni előtted, és megmutatja a sebezhető oldalát is. De csak ritkán…

A Vízöntő nagyon jó hallgatóság, és nagyszerű tanácsokat ad. Bátran fordulhatsz hozzá, amikor épp húzós időszakon mész át. Mindig ott lesz melletted, támogat és meghallgat. De nem lépi át a határt, vagyis nem mondja meg, mit kellene tenned, viszont elmondja, ő mit tenne a helyedben.

Könnyű beleszeretni a Vízöntő lelkébe (Fotó: Pixabay)

4. A Vízöntőnek nagy szíve van

A Vízöntő a legjobbat látja az emberekben. Ha hibát követtél el, a legjobb, ha felvállalod, és bocsánatot kérsz tőle. Hajlandó második esélyt adni neked, mivel megérti és tudja, hogy a hibázás az élet velejárója. Hisz benned, és csak a legjobbat akarja neked. Ám előfordulhat, hogy olyanokat is visszaenged az életbe, akik azt nem érdemlik meg.

5. A Vízöntő excentrikus, és nagyot álmodik

A Vízöntő nagyon eredeti, olykor kissé furcsa, de semmiképpen sem átlagos vagy unalmas típus. Az Uránusz bolygó uralja, melynek köszönhetően kétségtelenül ő a legfurább és legexcentrikusabb csillagjegy. Mindig izgalmas, és nagyon egyedi szempontból látja a dolgokat. Célja, hogy jobb és élhetőbb világot teremtsen sajátos ötleteivel és gondolkodásmódjával, és ezt valóra is váltja.

Nagyon sok céllal és ambícióval rendelkezik. Alapos tervet készít álmai megvalósításához, és szorgalmasan követi is azokat a siker érdekében. Kreatív és innovatív ötleteivel rendre véghez viszi, amit eltervez. Változást akar elérni a világban, és pontosan ezt is teszi folyamatosan ő is.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top