Horoszkóp

Ezt a csillagjegyet képtelenség becsapni, mert ő a legokosabb

Ő mindig azt mondja, amit gondol, s mindig az igazságot mondja. És ugyanezt várja másoktól is. A horoszkóp szerint azonnal kiszűri a hamisat. Intelligens, nagyon okos, lehetetlenség becsapni őt. Vajon te is ebben a csillagjegyben születtél?

Nagyon tárgyilagos, a gondolkodása logikus, s ő sosem engedi, hogy az érzelmek beleszóljanak a döntéseibe. Annak ellenére, hogy kifejezetten, nyitott és barátságos, társaságkedvelő, vidám és optimista típus, időnként hűvösnek, kimértnek is tűnhet. Nem lehet őt “felcímkézni”, mert annyira más, mint a többiek.

A Vízöntő valódi egyéniség

Egyrészt szégyenlős és visszafogott lehet, másrészről meg épp az ellenkezője, energikus és nagyon különc. A Vízöntő igazi pókerarc, akit egyáltalán nem könnyű kiismerni. De kétségtelenül mindig önmagát adja, sosem venne föl szerepeket magára. Önálló és független egyéniség. Levegő jegyűként az értelem mindennél fontosabb nála, s minden lehetőséget logikusan vizsgál. Az érzelmeket többnyire kihagyja a döntéseiből. Messziről fel lehet őt ismerni különc és egyedi öltözködéséről, megjelenéséről. Ő mindig mást és máshogyan tesz, mint általában a többiek.

Ezt a csillagjegyet nem lehet becsapni

Ezt a csillagjegyet nem lehet becsapni (fotó: Profimedia)

A Vízöntő a legokosabb csillagjegy

Elképesztően intelligens. Az is tény és bizonyított, hogy ebben a jegyben születik a legtöbb zseni. Különleges gondolkodásmódjának köszönhetően szinte bármilyen problémára képes megoldást találni. Az ötletelés terén nincs előtte lehetetlen. Az intuíciója, a megérzése is bámulatosan működik. Ezért sem lehet őt becsapni, mert könnyedén olvassa a testbeszédet, azonnal látja a legapróbb rezdülést. Ráérez a hamisságra, s kiszűri, ha valaki elferdíti az igazságot.

A Vízöntő a szerelemben is őszinte

Semmilyen korlátot nem tűr el, ő mindenkor azt teszi, amit a szívében érez. Párkapcsolatban épp ez lehet a legnagyobb problémája, hiszen párja nem biztos, hogy képes tolerálni nagyfokú önállóságát, a teret, a szabadság iránti vágyát. A szerelemben is őszinteség jellemzi, ezért nem is való hozzá olyan partner, aki nehezen viseli szókimondó, egyenes, néha nyers stílusát. Sosem köntörfalaz, kimondja, amit gondol. Az is biztos, hogy ritkán lesz első látásra szerelmes. A Vízöntőnek inkább hosszabb időre van szüksége, hogy igazán közel engedje magához a másik embert. Párjának türelmesnek, megértőnek és elfogadónak kell lennie, ha hosszú távon vele akar maradni. Az is biztos, hogy szórakoztató, őszinte, nyitott és nagyon okos társra talál benne.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top