Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek zseniális elmék

Ezeket a csillagjegyeket tartja az asztrológia a legintelligensebbeknek, a legokosabbaknak. A horoszkópból az is kiderül, vajon miben és miért annyira zseniálisak. Te is köztük vagy?

Néhány csillagjegy valahogy egészen másként gondolkodik a világról, mint a többiek. Alapból is szerencsés csillagzat alatt születtek, mert különösen intelligensek és nagyon egyéni a gondolkodásmódjuk. Remek a problémamegoldó képességük, nagyszerű ötleteik vannak, ezeket rendre meg is tudják valósítani. Hogy miben annyira zseniálisak? Kiderül a horoszkópból.

A Szűz briliáns gondolkodó

A Szűz maximalista csillagjegy. És pontosan ezért briliáns elme is. Képes elmélyedni a feladatokban, az ő figyelme a legapróbb részletek fölött sem sikkad el. Mindent észrevesz, minden apróságot kiszűr, és képes mindent teljes egészében látni. Bámulatosan logikusan, összeszedetten gondolkodik. Őt nem lehet félrevezetni, mert apró mozaikokból, elejtett megjegyzésekből pillanatok alatt összerakja a teljes képet. Pontosan ezért olyan nagyszerű munkaerő, nem mellesleg kiváló barát, remek ismerős. Persze, inkább csak azok gondolják így, akik valóban ismerhetik őt.

Ezek a csillagjegyek zseniális gondolkodók (fotó: Pixabay)

A Bak az értelmiségi csillagjegy

A Bak a tipikus értelmiségi csillagjegy. Ő az, aki folyamatosan az újabb információk után kutat, mindenről tudni szeretne, mert egyszerűen tájékozott akar lenni. Nagyon szeret olvasni az interneten, de a könyveket is rendre bújja. Szinte szivacsként szívja magába a tudást, őt bármiről lehet kérdezni, mert mindenre tudja a választ, nem mellesleg elképesztően vág az esze. Vannak, akik inkább bosszantónak tartják ezt a tulajdonságát, de tény és való, ő tényleg mindenbe képes beleásni magát. S ezért annyira zseniális csillagjegy.

A Vízöntő a zseni csillagjegy

A Vízöntő egészen más szemmel tekint a világra, mint a többi csillagjegy. Másként, különleges és zseniális módon látja a világ összefüggéseit. Valódi reformer és újító. Elképesztően okos és intelligens, még a művészetekben is páratlanul tehetséges lehet. A problémamegoldó képessége irigylésre méltó, nagyon gyorsan és könnyen rátapint a probléma valódi okára, kiváló tanácsokat ad a barátoknak, az ismerősöknek. Tudásszomjának köszönhetően folyton kutat és keres, tanul és fejlődik azokban a témákban, amelyek igazán érdeklik. Valódi újító és feltaláló lakozik a lelkében.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top