Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy sokat évődik a párjával

Persze tiszta szeretetből élcelődnek, kötekednek, s ugratják a párjukat. De az is biztos, hogy ezek a csillagjegyek nagyon okosak, s a megjegyzéseik mindenkor elmések, viccesek... Vajon te köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

Néhány csillagjegy bámulatosan könnyedén kommunikál, viccelődik, s mindig talál izgalmas témát, amivel feldobhatja a randevúkat. Míg másoknak a félórás ebéd közbeni társalgás is nehézséget okozhat, amiért természetesen nem lehet őket hibáztatni, addig ezek a csillagjegyek úgy beszélgetnek, flörtölnek, évődnek a randikon, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Jó nekik, nem igaz? Te is büszke lehetsz magadra, ha köztük vagy.

A Vízöntő a legintelligensebb

A Vízöntő ugyan csak nagyon ritkán nyílik meg az első pillanatban, de ha egyszer beszélni kezd, képtelenség őt leállítani. Nemcsak nagyon szórakoztató típus, de rendkívüli intelligenciájának köszönhetően kifejezetten elmések a megjegyzései. Imádja, amikor hozzá hasonlóan okos emberekkel vitathatja meg az élet dolgait, beszélhet zenéről, művészetekről, közéleti kérdésekről. Azt pedig még inkább szereti, amikor vicces beszólásokkal ugratja a többieket.

Ezek a csillagjegyek szívesen évődnek a párjukkal

Ezek a csillagjegyek szívesen évődnek a párjukkal (fotó: Getty)

Az Ikrek a kommunikáció mestere

Ha valaki, az Ikrek tud és nagyon szeret is beszélgetni. Ő is a legokosabb csillagjegyek közé tartozik, kifejezetten szórakoztató típus. Mindenről van véleménye, tájékozott, olvasott, és persze a humora is elsőrangú. Ha a legmélyebb álmából ébreszted fel, akkor is lesz egy vicces beszólása feléd. Elsősorban szellemi partnerre vágyik, akivel órákon át beszélgethet, évődhet, s mindig talál újabb és megunhatatlan témát. Nem mellesleg nagyon kíváncsi, így rengeteget kérdez, s minél elmésebbek a válaszaid, annál inkább felkelted az érdeklődését.

Az Oroszlán nagyon vicces

Az Oroszlán ugyan kicsit magának való lehet, de a megingathatatlan önbizalmának köszönhetően pontosan tudja, mennyire lehengerlő és szórakoztató csillagjegy. Kreatív, alkotó típus, és kifejezetten tehetséges abban, hogy a magas labdákat vicces megjegyzéssel leüsse. Pillanatok alatt vág az agya, a poénjai mindig ülnek, a többiek a hasukat fogják a nevetéstől. Párjával szívesen évődik, és nem sértődik meg, ha a fanyar beszólásokat visszakapja, sőt, ettől csak még nagyobb inspirációt kap az ugratásokhoz.

A Nyilas szívesen ugratja a párját

A Nyilas ugyan nem a szószátyárságról ismert, de ez nem jelenti, hogy ne lehetne kiváló beszélgető partner. Hihetetlenül nagylelkű és optimista, ugyanakkor rendkívül kíváncsi típus. Baráti körben, a párja mellett természetesen nagyon könnyen megnyílik, s ilyenkor sziporkázó a humora. S bár a kedvenc beszédtémája az utazás, a filozófia, a sport, ennek ellenére bármilyen más témáról is szívesen beszélget. S persze közben az ugratások, az évődések sem maradnak el. De ezt mindig nagyon szerethetően teszi.

Ez is érdekelhet A horoszkópból kiderül, mennyire viccesek a csillagjegyek Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top