Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyen túljárnak az eszeden

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség megvezetni. Intelligensek, agyafúrtak, szóval valójában ők járnak túl a többiek eszén. Persze nem öncélúan teszik, egyszerűen csak olyan adottságaik vannak, amiknek köszönhetően mindig öt lépéssel előtted járnak. A horoszkópból minden részletre fény derül.

Néhány csillagjegy bármilyen helyzetben képes megoldást találni. Intelligensek, ezért legyen szó bármilyen szituációról, biztosra veheted, öt lépéssel mindig előrébb járnak nálad. Másoknak ugyanehhez komoly erőfeszítéseket kell tenniük. Inspiráló lehet, ha tudod magadról, hogy képes vagy túljárni mások eszén, hiszen ez a képességed javít a kreativitásodon és cselekvésre sarkall, ám el is lustíthat. És az sem árt, ha tudod, mely csillagjegyeket jobb komolyan venni…

1. Szűz

Bár kiterjedt ismeretekkel rendelkezik a Szűz, ez mégsem gátolja meg, hogy folyamatosan bővítse a tudását. Sosem érzi ugyanis elegendőnek, amit addig megtanult. Meglepődnél, ha tudnád, az apró részletekre is kiterjedő figyelmét milyen gyakran használja. Éber és analitikus, ha az a szándéka, hogy lepipáljon téged, vagy keresztülhúzza a számításod, akkor ezt már előre meglépi. Ez várható is, hiszen az egyik legbriliánsabb elméről van szó, akit nagy hiba lenne lebecsülni.

2. Vízöntő

A kreatív intelligenciájáról ismert a Vízöntő válaszokat és megoldásokat keres olyan szituációkban, amire a többiek nem képesek. Akkor is megőrzi hidegvérét, ha a helyzet feszültté válik, nem veszi személyeskedésnek a dolgokat, s változatlanul képes a célja elérésére koncentrálni. Kiszámíthatatlan, épp ezért nem egyszerű kitalálni a következő lépését sem. Ha támadásba lendül, az nem csupán meglepetésként ér téged, hanem messzemenő eredményekkel is jár…

3. Bak

Számos nagyszerű tulajdonság jellemzi a Bak csillagjegyet, mint például: bölcsesség, türelem, kitartás. Épp ezért könnyen nem is kellene meglepődni azon, hogy mennyire intelligens típus. Ha túl akar járni a másik eszén, akkor előre és jól felépített hosszútávú stratégiát állít fel magának, különösen, ha az a munkával kapcsolatos. Nem a jutalomért teszi, még ha előre világos is számára, az „összecsapásból” ő kerülhet ki győztesen. Tény és való, ő is a győztesek közé tartozik.

Ezek a csillagjegy könnyen túljárnak az eszeden… (fotó: Pixabay)

4. Nyilas

Még csak túl hosszasan sem kell beszélgetni a Nyilassal, hogy nyilvánvalóvá váljon, mennyire briliáns elme ő is. Nem szeret köntörfalazni, önbizalma rettenthetetlen. Ha bárki mégis bele akarna gázolni az önbecsülésébe, akkor nem igazán hezitál, szellemi tehetségével vág vissza neki. Akár sokként is érhet, amikor egy ilyen bűbájos és barátságos csillagjegy váratlanul lángelmeként vág vissza neked. Szó mi szó, nem érdemes vele sem ujjat húzni.

5. Ikrek

A Nyilashoz hasonlóan az Ikrek szintén nagyszerű kommunikátor és borzasztóan eszes. Nyitott és éles elméjű, így könnyedén túljár a többiek eszén. Mindig a helyzetnek megfelelő kérdéseket teszi, s miután annyira szeretni való, nem okoz neki nehézséget, hogy ártalmatlannak, s talán kicsit még naivnak is tűnjön, miközben a biztonság érzését ülteti el az ellenfele fejébe. Az egyik percben még kedélyes beszélgetést folytat, a következő pillanatban meg csellel már „le is teperte” a másikat.

6. Bika

A Bika is nagyon okos, ráadásul ő soha nem adja fel. Nem szokása ugyanis, hogy félvállról vegye a dolgokat, vagy meggondolatlan lépéseket tegyen. Amikor támadásba lendül, azt mindig alaposan előkészíti, s minden lehetséges forgatókönyvre felkészül. A Bikával fölösleges felvenni a harcot, főként, ha nem vagy rá felkészülve. Addig nem nyugszik, amíg elégtételt nem vesz rajtad, méghozzá az összes lehetséges módon kiszúrva veled…

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top