nlc.hu
Horoszkóp

Briliáns elmék a csillagjegyek között

Nem jársz túl a legokosabb csillagjegyek eszén

Vannak okos emberek, akik rengeteg tanulással fejlesztették a képességeiket. És vannak a született zsenik, akik az adottságaikkal nyűgöznek le minket, átlagembereket.

Persze az intelligencia, a műveltség, a bölcsesség is egy széles skála, főleg, ha bevesszük a játékba az érzelmi intellektust is. Önmagában egyik sem jelenti azt, hogy valaki szerencsésebb, jobban boldogul az életben, vagy hogy boldogabb lesz, mint a többiek. Ez a négy csillagjegy az intelligencia más-más területein ragyog ki a többiek közül.

nő egy táblánál mutogat

Fotó: Unsplah

Szűz: elemző gondolkodás

Hatalmas tudása csak arra jó, hogy tudja, mennyi mindent nem tud még. Ezért folyamatosan tanul. Elképesztő részletességgel jegyez meg dolgokat, fantasztikus memóriája van és megfigyelőképessége. Mindig, mindent kielemez, az agyában futnak az adatok, mint egy terminátornak. Ha túl akarsz járni az eszén, nehéz dolgod van. A legokosabb csillagjegy, aki mindig egy lépéssel előtted jár.

Vízöntő: logikai gondolkodás

Kreatív intelligenciájával mindig meglátja a hiányzó darabkákat, és tudja azokat a válaszokat, megoldásokat, amit mások nem vesznek észre. Feszült helyzetben is képes nyugodtan és higgadtan gondolkodni, amíg össze nem áll a kép. Nem sértődik meg, nem vesz magára semmit, egyszerűen kizárja az érzelmeket, amikor gondolkodik. Kiszámíthatatlan reakciói miatt nagyon nehéz ellenfél, ha logikában le akarod győzni, soha nem tudhatod, mit fog reagálni.

Skorpió: érzelmi intelligencia

Rendkívüli módon képes összpontosítani a céljaira, és mindig megszerzi, amit szeretne. Folyamatosan tervez, kitalál, és mindig tudja, merre induljon. Ehhez kiváló eszköz magas érzelmi intelligenciája, amit sokszor emberi játszmákra, és manipulációra használ. Nem rosszindulatú, csak tudja, hogyan irányítsa a háttérből az embereket a saját érdeke szerint. Őszinteségi rohamaiban leleplezheti saját cselszövéseit, ilyenkor felfedi a gyenge pontját.

Nyilas: nyelvi intelligencia

Elég beszédbe elegyedni vele, és máris megérted, miben kitűnő. Őszinte és egyenes, nagyon öntudatos, erőteljes igazságérzettel. Ha valaki mellett nem érzi magát eléggé magabiztosnak, előveszi az intelligencia ütőkártyát. Egy ember, aki nagyon vonzó, nagyon édes és még okos is – ezzel a kombinációval bárkit levesz a lábáról. Amikor túljár az eszeden valamiben, annyira cukin teszi, hogy végül magadra leszel mérges helyette.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top