Horoszkóp

8 érv, amiért a Vízöntő a legcsodásabb csillagjegy

A Vízöntőben még felnőttként is ott munkál a gyermeki énje, aminek köszönhetően határtalanul tud lelkesedni bármiért, ami felkelti az érdeklődését. Elég azonban egy apróság ahhoz, hogy kiábránduljon és sértődötten hátat fordítson annak, ami felcsigázta.

1. A Vízöntő mindig tiszta vizet önt a pohárba

A becsületesség és az őszinteség kulcsfontosságú egy Vízöntőnek, ami a szívén, az a száján. Elszántan küzd azért, amit fontosnak tart, az sem rettenti el, ha szembe kell mennie a tömeggel.

2. Magasra teszi a mércét

Nem csak másokkal, magával szemben is nagyon igényes, az adott szavát nyugodtan ígéretnek veheted. Egy Vízöntő nem játszadozik mások érzelmeivel, cserébe viszont azt kéri, te se tedd ezt vele.

3. A Vízöntő a szabadság gyermeke

Nehezen viseli, amikor nem szárnyalhatnak a gondolatai szabadon, vagy a tetteiben akarod korlátozni. Ugyanakkor a Vízöntő nagyon toleráns és nyitott, mindenkit elfogad olyannak, amilyen, senkit nem akar megváltoztatni vagy a saját képére formálni.

4. Hisz az emberi jóságban

Sem a Vízöntő nő, sem a Vízöntő férfi nem bosszúálló vagy ellenséges. Ha kikezdik, természetesen nem hagyja magát a földbe döngölni, de alapvetően ritka, hogy a Vízöntő konfliktust kezdeményezzen. Ő inkább a békét választja.

Vizonto csillagjegy horoszkop tulajdonsag

Egy Vízöntő eredeti, független, nyitott személyiség, nagy adag kreativitással felvértezve – Thinkstockphotos

5. A Vízöntő védelmébe veszi az elesetteket

A Vízöntő hamar ráérez, hogy ki az, aki támogatásra vagy segítségre szorul, és azonnal készen áll szárnyai alá venni a bajba jutottakat. Nemcsak a nehéz helyzetben lévő emberek számíthatnak rá, hanem a kóbor vagy kihalás szélére sodródott állatok is.

6. Szívügye a szebb jövő

Egy Vízöntő nemcsak arra törekszik, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a jelenből, hanem fontosnak tartja azt is, hogy a szebb és élhetőbb jövőről gondoskodjon. Fontos számára a környezetvédelem, szívesen vállal önkéntes feladatokat, de attól sem riad vissza, hogy tüntetéseken adjon hangot az aggodalmainak.

7. A Vízöntőnek fantasztikus ötletek pattannak ki a fejéből

Nem véletlenül mondják, a Vízöntő gondolkodása körülbelül ötven évvel előrébb jár a kortársaknál. Kreativitása lenyűgöző, meglátásai igazán különlegesek. Érdemes figyelni rá és az ötleteire alapozni!

8. Könnyen köt barátságot

Igaz, hogy sokan tartják a Vízöntőt „csodabogárnak”, mégis érdemes a társaságát keresni. Nagyon nyitott személyiség, mentes az előítéletektől, rendkívül segítőkész, nem mellesleg nagyon szórakoztató. Ráadásul nagylelkű és önzetlen, megingathatatlanul hisz a világbékében.

Via oroscopo.grazia.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top