Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megsínyli a júliust

Ezek a csillagjegyek alig várják majd, hogy véget érjen a július. Ők azok, akiket a leginkább megviselhet a legforróbb nyári hónap. Hogy miért érzik majd nehéznek az előttük álló néhány hetet, a horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

A nyár a pihenés, feltöltődés, fürdés és a vakáció ideje, de asztrológiai szempontból is különleges időszak: retrográd Mars, részleges napfogyatkozás, holdfogyatkozás – ami azt jelenti, ez a hónap nem mindenkinek jelent vakációt és lazulást. Ezeknek a csillagjegyeknek mindenképp változást, kedvezőtlen fordulatot hozhat ez a hónap. Ha a következő csillagjegyek valamelyikébe tartozol, vagy ez az aszcendensed, biztosan meg fogod érezni a marsi energiákat.

július horoszkóp csilagjegyek

Ezek a csillagjegyek megsínylik a júliust (Thinkstockphotos)

A Kos elszigetelve érzi magát

Kos jegyűként a Mars bolygó ural téged. A Mars ritkán végez retrográd mozgást  – mindez jó esetben két évenként történik meg. Amellett, hogy ez a bolygóállás intenzív növekedést jelenthet számodra, a társasági életedet alaposan felforgatja. A következő két hónapban úgy érezheted, mintha valami nehezet emeltek volna le rólad, a kapcsolataid ugyanakkor megsínylik ezt az időszakot. Elszigeteltnek érezheted magad, és nem találod a közös hangot a barátaiddal. Használd ezt az időszakot önmagadra, hogy kitaláld, ki is vagy valójában, és eldöntsd, kikkel szeretnéd körülvenni magadat a jövőben.

A Skorpió átértékeli az életét

A retrográd Mars újragondoltatja veled az otthon jelentőségét, szembeállít a legfontosabb értékeiddel. Ha úgy érzed, a retrográd Mars rányomja a bélyegét az egész nyaradra, vigasztaljon a tudat, hogy viszonylag ritkán történik veled hasonló eset. Lehet, most függetlenebbnek kell majd lenned. Ha búcsúként, elválásként éled meg a helyzetet, ne feledd, a családod mindig ott lesz melletted. Változnak ugyan a kapcsolataid, de nem veszítik el az erejüket. Lehet, új lakásba költözöl, új családtagot üdvözölhetsz, vagy új és más szakaszba lép a kapcsolatod egy régi családtaggal. Nyugodj meg, az univerzum vigyáz rád. Hamarosan túl leszel a nehezén.

A Vízöntő szakít a múlttal

A telihold a Vízöntőben áll július 27-én, ráadásul teljes holdfogyatkozással párosul. Intenzív változásokra kell számítanod, és alaposan megviselhet. Vízválasztó előtt állsz, ahonnan már nem fordulhatsz vissza. Változik a környezeted, változik az életminőséged, de ennél fontosabb, hogy te magad is változol, amellyel bizony áldozatokat kell hoznod. Lehet, valamilyen rossz tulajdonságodtól vagy akár egy mérgező kapcsolattól kell megszabadulnod. Ne sajnáld, te az újat keresed, az állandóság helyett most is új mintákat kell elsajátítanod.

(via Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top