Horoszkóp

Júliusban ez a 4 csillagjegy az élet császára lesz

Ezek a csillagjegyek júliusban az élet császárának érezhetik magukat. Panaszra nem lesz okuk, örömre, boldogságra annál több. Az év legnagyszerűbb hónapja vár rájuk. Vajon miben és miért érezhetik magukat az élet kegyeltjének? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Júliusban öt bolygó – a Mars, a Plútó, a Neptunusz, a Szaturnusz és a Jupiter – végez hátráló, vagyis retrográd mozgást. Július 12-én napfogyatkozásra kell számítani, július 26-án pedig hatodikként a Merkúr is csatlakozik a retrográd bolygókhoz, ezért asztrológiai értelemben rendkívül izgalmas és változatos hónap elé néznek a csillagjegyek. És és akkor a július 27-i teljes holdfogyatkozásról még nem is beszéltünk…

Ez az időszak valamennyi csillagjegynek kiváló lehetőséget kínál, hogy rendbe tegye a lelki életét, áttekintse az értékrendjét. A legtöbbek számára a bolygóállások megterhelők lehetnek, frusztrációval járhatnak. A következő négy csillagjegy júliusban az élet császárának érezheti magát.

július horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek az élet császárainak érezhetik magukat júliusban (Thinkstockphotos)

1. Rák

Kedves Rák! Júliusban az események kicsalogathatnak végre a páncélodból, és olyan nyugodt időszakod lesz, mint amilyen hosszú ideje jó ideje nem volt. A hónap a pihenés jegyében telik, örülj és felhőtlenül élvezd ki minden pillanatát. Megérdemled a pihenést, a boldogságot. A születésnapod minden korábbinál több izgalmat és meglepetést tartogat.

2. Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha mostanában valamiféle rejtélyt akartál megoldani, a július kiváló időszak erre. Ha például a középkorig követnéd vissza a családfádat vagy esetleg kiderítenéd, a párod hol tartja a spórolt pénzét, most mindezt könnyedén kinyomozhatod. Az év legforróbb hónapja a kíváncsiságod csillapítása mellett számos izgalmat tartogat a számodra. Például a születésnapod is egyre jobban közelít, amikor valóban királynak érezheted majd magad.

3. Nyilas

Kedves Nyilas! A július kiváló alkalmat tartogat a számodra, hogy újabb nagy lépést tehess álmaid megvalósítása felé. Neked magadnak kell most kezedbe venni az életedet, kitalálni, mit akarsz, mit szeretnél megvalósítani a jövőben. Jelöld ki pontosan az irányt, és a csillagok a legjobb útra vezetnek téged. Utazz júliusban minél többet! Érdemes.

4. Vízöntő

Kedves Vízöntő! A legszívesebben a magad útját járnád, hidd el ez mégis a legtöbbször csupán magányos ösvény. Júliusban ahhoz lesz kedved, hogy sodortasd magad az áramlattal. Ne keresd az okot, csak örülj neki. Mosolyogj mostanában még többet, és figyelj az ötös számra, váratlan és különleges szerencsét hozhat magával…

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top