Horoszkóp

Ennyire imádni valóak a levegő csillagjegyek

Vajon mi köti össze a három levegő csillagjegyet? Mitől annyira cukik és imádni valók? Ebből a különleges és rendkívüli horoszkópból fény derül a legfontosabb részletekre. Te is közéjük tartozol?

Társasági élet, szellemi kihívások… A levegő jegyű Ikrek, Mérleg és Vízöntő eszességükről, intellektuális képességükről ismertek a leginkább. Szinte szivacsként szívják magukba a tudást, mintha azon múlna a létezésük, mennyire szélesek az ismereteik. Ők biztosan nem tudnak betelni az emberi természet rejtelmeivel. Az éjszakába nyúló hosszú beszélgetések az ő asztaluk, ahogyan a legjobb bulik is elképzelhetetlenek lennének nélkülük.

S mi jellemzi még a levegő csillagjegyeket? Íme a legfontosabb részletek.

Ikrek: társasági lény, művész és okoska

Ha egy bulin olyasvalakin akad meg a szemed, aki valósággal ide-oda repked a többiek között, mérget vehetsz rá, hogy Ikrek jegyében született. A csillagjegy uralkodó bolygója a Merkúr, amely a kommunikációt szimbolizálja. Nem véletlenül ismert ezért a kreativitásáról éppúgy, mint problémamegoldó képességéről, sokrétű ismereteiről, művészi látásmódjáról, nem mellesleg bámulatos beszélőkéjéről. Az Ikreknek biztosan nem kell attól tartania, hogy elvész valahol a világban.

Ezért is annyira szerethetőek a levegő csillagjegyek (iStock)

Mérleg: költő, romantikus és diplomata

Akadnak, akik olyan könnyedén és mesterien flörtölnek, hogy nem tudsz mit tenni, egyszerűen levesznek a lábadról. Ha ilyen emberrel találkozol, jó eséllyel ő is a Mérleg jegyében született. Ő az, aki valóban képes pillanatok alatt bárkit elbűvölni. Uralkodó bolygója a Vénusz, a szerelem, szépség megtestesítője, így érthető, hogy vonzó aura lengi őt körül. Jó érzéke van a divathoz. A személyes kapcsolataihoz foggal-körömmel ragaszkodik. A Mérleg az élet minden területén harmóniára, egyensúlyra törekszik. Nagyszerű diplomata, bármilyen konfliktust képes könnyedén megoldani.

Vízöntő: különc, forradalmár és vezető

Ha bárki a fennálló állapotot kérdőjelezi meg, s kilátásba helyezi annak megdöntését, az illető jó eséllyel a Vízöntő jegyében született. A csillagjegy uralkodó bolygója az Uránusz, amely a lázító eseményeket és a káoszt szimbolizálja. Neki mindig azon jár az agya, hogy az emberiség fejlődését hogyan segíthesse. Állandóan új utakat keres, ezáltal kitűnik a tömegből. A Vízöntő kivételes egyéniségnek számít, nem fél másnak lenni, mint a többiek. Persze ha két végén égeti a gyertyát, másik uralkodó bolygója, a szigorú Szaturnusz koppint a fejére, így könnyen visszatalál a leghelyesebb útra.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top