Horoszkóp

Hűséges vagy sem? Ilyenek a csillagjegyek a párkapcsolatban

Minden csillagjegynek van pozitív és kevésbé kellemes oldala is. Akadnak kitartó és kevésbé hűséges csillagjegyek. A horoszkóp fellebbenti a fátylat a csillagjegyek legjobb és legrosszabb tulajdonságáról is. Nos, te mennyire vagy hűséges a párkapcsolatban?

Kos

A Kossal igazi kaland együtt lenni. Spontán és magabiztos, így sosem unatkozol mellette. És hogy hol üt vissza a dolog? A Kos született vezéregyéniség, törekszik rá, hogy mindig ő domináljon. Ha pedig úgy érzi, lankad a tűz, előfordulhat, hogy másfelé kacsingat.

Bika

A Bika hosszú távra tervez, nem szívesen megy bele könnyed flörtökbe. Abban nem kell kételkedned, hogy hűséges marad, a problémát a lassú tempó és a változtatásra való képtelensége, a rugalmatlansága, a nehézkessége okozhatja.

Ikrek

Az Ikrekkel kapcsolatban azzal számolnod kell, ő nehezen állapodik meg egyvalaki mellett. Sokoldalú személyiség, nagyon nyitott, a változatosság, a változás híve. Az érzelmekről nehezen beszél, ezért valójában azt sem fogod tudni, pontosan mitől és mikor ment gajra a kapcsolatotok.

Rák

A Rákkal öröm együtt lenni, de a felhőtlen kapcsolathoz mindenképpen kitartásra lesz szükséged. Érzékenysége okán igazi küzdelem lehet, mire kiimádkozod a páncéljából, ahová a legkisebb konfliktus kipattanásakor menekül. Így a harc kezdődhet elölről…

hűség megcsalás horoszkóp

A horoszkópból kideríthető, mennyire hűségesek a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Oroszlán

Az Oroszlán imádja, amikor körberajongod, csodálod, elismered a nagyszerűségét. A legboldogabb, a legnagylelkűbb, a legszerethetőbb, amikor mindezt megkapja. Ragaszkodó típus, ám mindez könnyen vissza is üthet, hajlamos ugyanis beleragadni a rossz kapcsolatba. Ez pedig általában a legrosszabbat hozza ki belőle.

Szűz

A Szűz nem az a típus, aki anélkül szállna ki egy kapcsolatból, hogy ne próbált volna meg mindent a megoldás érdekében. Cél- és részletorientált, ezért a kapcsolatát, no meg téged is szeretne tökélyre fejleszteni. Remélhetőleg a törekvésével nem kerget az őrületbe.

Mérleg

Ha valaki valódi love storyra vágyik, az minden bizonnyal a Mérleg. Imádja a romantikát, és gőzerővel azon van, hogy minél többet adhasson neked. Lehet, talán túl sokat is belead, amitől már-már kényelmetlenül érezheted magad. Ha meg tudja találni a számára olyan fontos érzelmi egyensúlyt, vele problémákkal sem kell számolni. Csak megtalálja-e?

Skorpió

A Skorpió szenvedélye magával ragadó. Nemcsak testileg, érzelmi síkon is mély és tartós kapcsolatra vágyik és törekszik. Ne lepődj meg, ha mindent tudni akar rólad, miközben ő maga nem mutatja meg az összes kártyáját. A legnagyobb párkapcsolati problémát mégis a végtelen birtoklási vágya és a féltékenysége okozhatja.

Így viselkednek a csillagjegyek a párkapcsolatban (Thinkstockphotos)

Így viselkednek a csillagjegyek a párkapcsolatban (Thinkstockphotos)

Nyilas

A Nyilas játékos, vidám és kalandvágyó természet. Ha te is pontosan ilyen típus vagy, tökéletes párost alkottok. Viszont ha képtelen vagy fölvenni vele a versenyfutást, ha lemaradsz, és nem követed, bottal ütheted a nyomát, mert könnyen új utak után nézhet.

Bak

A Bak hűvösnek és talán túlzottan is megfontoltnak tűnik, valójában nagyon mély érzelmekre és szenvedélyre vágyik. Ő az, aki mindenkor tisztelettel bánik és beszél veled, a párkapcsolatot nagyon komolyan veszi. A kérdés csupán az, vajon elegendő lesz-e a stratégia, a tervezés akkor is, ha nem lobbannak fel benne az igazán elsöprő érzelmek.

Vízöntő

A Vízöntő makacs természet, őt nem tudod megszelídíteni. Számára a barátság sokkal fontosabb a románcnál vagy a romantikánál. Persze kellő elszántsággal, kitartással és óriási adag türelemmel őt is sikerülhet meghódítani. Próbáld meg az intellektuális részét meggyőzni, akkor talán élethosszig hűséges maradhat.

Halak

A Halak együttérző, nagyon érzékeny alkat, aki a lelki társról ábrándozik. Nagyon mélyen érez irántad, nem véletlenül ez a legsebezhetőbb pontja is. Arra vágyik a leginkább, hogy a lelkét és a testét is elvarázsold. Megbízható, hűséges, csak talán túlzottan is ragaszkodó típus. 

msn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top