Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a félrelépésre

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a leginkább a félrelépésre, vagy legalábbis a horoszkóp szerint közöttük találhatók a legtöbben, akik könnyebben engednek a csábításnak. A legtöbbször pedig le sem buknak. Nos, te is köztük vagy? És a párod?

A Kos

kos csillagjegy megcsalás horoszkópA Kos uralkodó bolygója, a Mars, amely többek között a cselekvés, az agresszió, a szenvedély, a szexualitás bolygója. Ennek a csillagjegynek impulzusai és vágyai a legfontosabbak. Nála a megcsalás nem számít különösebben nagy problémának, a saját félrelépését legalábbis hajlamos figyelmen kívül hagyni. A lelkiismeretét is viszonylag könnyen megnyugtatja, mivel az esetek többségében a félrelépésére nem derül fény. Persze, ha őt csalná meg a párja, nagyon kiborulna.

Az Ikrek

ikrek csillagjegy megcsalás horoszkópSokan gondolják úgy, hogy az Ikrek enged a legkönnyedebben és a leggyakrabban a csábításnak. Tény és való, szüksége van a változatosságra, a szabadságra, a rugalmasságra, hogy igazán boldog és kiegyensúlyozott lehessen. Hajlamos mindent megduplázni az életében, így van ez a partnerekkel is. Fura módon fel sem merül benne, hogy ezek a dupla kapcsolatok félrelépésnek számítanának. Ügyes és okos, ezért ritkán bukik le, de ha megtörténik, többnyire azt mondja, amit a párja hallani szeretne. Aztán ugyanonnan folytatódik minden… 

 

A Mérleg

mérleg csillagjegy megcsalás horoszkópA Mérleg alapvetően szerelmes típus és párkapcsolatpárti, a békét és a harmóniát különösen kedveli. Ha mégis félrelép, valószínűleg nem kapott meg mindent a párjától. Aztán persze gyötri a lelkiismerete, de a béke fenntartása érdekében mindent megtesz, hogy az egészből a párja semmit se vehessen észre. Ha mégis kiderül a megcsalás, eleinte mereven tagad mindent, de amikor párja bizonyítékokkal szorítja őt sarokba, őszintén bevallja a tettét, és megígéri, hogy soha többet még egyszer. 

A Skorpió

skorpio csillagjegy megcsalás horoszkópA Skorpió valójában az egyik leghűségesebbnek mondott csillagjegy. Mégsem véletlenül került ebbe a listába. Amikor érzelmileg elhanyagoltnak, magányosnak érzi magát a kapcsolatában, nála is előfordul, hogy máshol keres vigaszt, máshol keresi az ölelést. Viszont elképesztően diszkrét. Bámulatos pókerarc, így nála valójában sosem tudni biztosan, hogy félrelépett vagy sem. Nagyon tud titkot tartani, viszont, ha bosszúból teszi, akkor mindenkinél látványosabban okoz fájdalmat a párjának.

A Halak

halak csillagjegy megcsalás horoszkópA Halak csillagjegyet a vágy és a kíváncsiság hajtja, amikor megcsalja párját, és az az egyszerű tudat, hogy valami olyanba csöppenhet, ami más, mint a megszokott kapcsolat. Szereti a sejtelmességet, a titkokat pedig bámulatosan képes megőrizni. Sosem fogja bevallani, hogy megcsalta a párját, mert szerinte ez kizárólag az ő magánügye. A konfliktust gyűlöli, és hihetetlenül tehetséges benne, hogyan ússzon, meneküljön el a viták, a számonkérés elől.

megcsalás horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a leginkább a megcsalásra (Thinkstockphotos)

Boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top