nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az elköteleződés

Ezek a csillagjegyek nehezen tudják elkötelezni magukat

Az elköteleződés a legkevésbé sem való mindenkinek. Kit az önzés, kit a mindent felülíró szabadságvágy, kit a monotóniától való rettegés tart vissza tőle...

Az elköteleződés nem mindenki számára cél. A most következő négy csillagjegy szülöttei például igyekeznek minden erejükkel, a végsőkig elkerülni.

Kos

A Kosok természetüknél fogva kalandvágyók és folyamatosan igénylik az új, intenzív impulzusokat. Lelkesek és temperamentumosak, ám az elköteleződés nem épp az ő műfajuk. Mániákusan rettegnek ugyanis a monotóniától, legyen szó akár párkapcsolatról, akár munkáról. Épp ezért gyakran inkább meg sem kockáztatják, hogy valaki vagy valami mellé lekössék magukat, inkább száguldanak tovább a maguk tempójában, még akkor is, ha ezzel ők maguk is veszíthetnek és másokat is megbánthatnak. 

Vízöntő

A Vízöntő szülöttei titokzatosak és mindennél többre értékelik a szabadságot és a függetlenséget, következésképp az elköteleződés gyakorlatilag teljesen ellentétes a személyiségükkel. A legidegesítőbb tulajdonságuk, hogy folyamatosan bizonytalanságban tartják a körülöttük lévőket, beleértve még azokat az embereket is, akiket egyébként szeretnek. A Vízöntőktől egész egyszerűen felesleges elvárni az elköteleződést, ha pedig mégis ezt tennéd, azt határozottan sértésnek veszik. Számukra ugyanis mindent felülír az az igény, hogy úgy élhessék az életüket, ahogy nekik tetszik. 

Félsz az elköteleződéstől?

Félsz az elköteleződéstől? (Illusztráció: Getty Images)

Skorpió

A Skorpiók meglehetősen önző módon állnak az elköteleződéshez: másoktól ugyanis abszolút mértékben elvárják, azonban ők maguk csak ritkán vállalják. Ennek az oka elsősorban az, hogy számukra az elköteleződés feltétele a megrendíthetetlen bizalom, miközben azonban rendkívüli módon bizalmatlanok, sokszor olyankor is kételkednek másokban, amikor semmi okuk sem lenne rá. Képesek a legagyafúrtabb kifogásokkal előállni mind saját maguk számára, mind pedig a külvilág felé, csak azért, hogy elkerüljék az elköteleződést. Birtokolni vágynak, de azt nem engedik, hogy őket birtokolják. 

Nyilas

A Nyilas szülöttei számára az elköteleződés nem a biztonságot, hanem éppen ellenkezőleg, a bizonytalanságot jelenti. A gondolattól is kiborulnak, hogy elveszíthetik az életük felett az irányítást, emiatt nem szívesen kötelezik el magukat senki és semmi mellett. Cserébe azonban másoktól sem várják el az elköteleződést, sőt, inkább menekülésre készteti őket minden ilyesfajta megnyilvánulás. Spontaneitásra és térre van szükségük ahhoz, hogy létezni tudjanak és kizárólag olyan kapcsolatban vagy munkahelyen horgonyoznak le tartósabban, ahol mindezt meg is kapják és egy pillanatig sem érzik magukat minimálisan sem korlátozva. 

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top