nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik rossz barátok

Ezek között a csillagjegyek között ritka a barátság

A most következő csillagjegypárosoknak különbözőségeik, vagy épp a hasonlóságaik miatt igen kicsi az esélyük van arra, hogy barátok legyenek. Kivételek persze mindig akadnak.

Kos–Rák

A Kos jegy szülöttei általában impulzívak és azonnal meg akarják valósítani a dolgokat, míg a Rákok óvatosabbak és megfontoltabbak. Mindkét jegy irányító típus azonban, az eltérő vérmérsékletből adódóan azonban hamar konfliktusok alakulnak ki közöttük. A Kos ráadásul előszeretettel konfrontálódik, amivel könnyen megsérti a Rák érzékenységét. Kölcsönösen egymás idegeire mennek.

Oroszlán–Oroszlán

Két Oroszlán barátsága állandó hatalmi harc, két – ebben a viszonylatban követő nélküli – vezető között. Mindkettejükben erős a versenyszellem, egyikük pedig előbb-utóbb nyerni is fog, amit a másik büszkesége nem visel el, ez pedig rövid úton a barátság végéhez vezethet.

barátság

Kivételek mindig akadnak (Illusztráció: Getty Images)

Bika–Bak

A Bika és a Bak egyaránt rendkívül makacs jegyek, következésképp a kapcsolatuk maga a megtestesült patthelyzet. Egyikük sem alkalmazkodik jól a változásokhoz, ahogy a kompromisszumra sem hajlandók, ezért képtelenek a közös problémamegoldásra. Ennek a párosnak az esetében éppen a hasonlóság nehezíti meg, hogy barátok legyenek.

Skorpió–Ikrek

A Skorpió és az Ikrek szülöttei egyaránt intelligens és vonzó személyiségek. A Skorpió ugyanakkor kimondottan felelősségteljes és olykor rögeszmés, és rendkívüli módon irritálja, hogy az Ikrek nem veszi elég komolyan a dolgokat. Az Ikrek ugyan megpróbálja lazítani a Skorpió hozzáállását, ezzel azonban ritkán ér célt, sokkal inkább tönkreteszi a barátságot.

Vízöntő–Halak

A Halak egyszerűen túl sok a Vízöntő számára: túl érzelmes, túl ragaszkodó, túlságosan sokat kombinál. A Halak számára pedig a Vízöntő túlságosan önálló, független és nem képes annyira elköteleződni, amennyire azt elvárná tőle. A Vízöntő szeretné, ha a  Halak keményebb lenne, ám ezzel inkább csak sérüléseket okoz neki, ezáltal pedig elveszíti a barátságát.

via

Még több barátsághoroszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top