Horoszkóp

Melyik csillagjegy a legjobb barát? És te hányadik vagy a listán?

Melyik csillagjegyben találsz a legjobb barátra? És vajon kikkel lehet nagyon nehéz a barátság? A horoszkóp sorrendbe gyűjtötte a csillagjegyeket. Vajon te hányadikként szerepelsz a legjobb barátok listáján?

Mint ahogy a párkapcsolathoz is különbözőképpen viszonyulnak a csillagjegyek, a barátságnál sincs ez másként. A meghatározó tulajdonságok itt is felszínre kerülnek, s kérdés, hogy ezt mennyire tolerálják egymásnak. Vannak, akikkel könnyebb barátságot kötni, míg mások esetében már nem is annyira könnyű annak maradni. Ha kíváncsi vagy, téged vajon hányadikként jelöl a horoszkóp, vess egy pillantást a csillagjegyedre…

12. A Szűz

Nos, nem csekély kihívást jelent a Szűz barátjának lenni, hiszen határozott véleménnyel bír, lobbanékony természet, kritikáját pedig nem rejti véka alá. Emellett maximalista, s barátaitól is elvárja, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. S bár nincs szándékában senkit sem megbántani, a kijelentései ostorcsapásként hathatnak a többiekre. Hűséges típus, de még sincs sok baráttal körbevéve. Barátjaként nem árt, ha leperegnek rólad a bírálatai, mert valójában nincs bántó szándék benne. De az sem véletlen, hogy nem ő a legszuperebb barát

11. A Bak

A Bak többre értékeli a párkapcsolatot a barátságnál. S bár idővel rájön, hogy egyik sem zárja ki a másikat, ez néhány barátsága esetében már túl késő. Amíg egyedülálló, addig remek társaságnak bizonyul, mindig tele van őrült és kreatív ötletekkel a szabadidő minél szórakoztatóbb eltöltését illetően, ám amint komolyabbra fordul párjával a kapcsolata, úgy kezdi elhanyagolni a barátait.

10. A  Kos

A Kos lobbanékony természet, így nem hezitál, ha valakit rendre kell utasítania. Miután túlságosan is saját magával van elfoglalva, így nem igazán vesz tudomást a barátai érzéseiről, szükségleteiről. Nem szándékosan teszi, egyszerűen ilyen a természete. Nem igazán hűséges típus, időről időre változnak az érdekei, s ennek megfelelően a baráti köre is. Az őszinteséget ugyanakkor minél többre becsüli, s ha a bolondját járatod vele, már ki is húzott a barátok listájáról.

9. A Bika

Nehéz bármiben is a Bikával érvelni, hiszen amit a fejébe vesz, azon nem változtat. Ez a magyarázata annak, hogy a barátaival gyakran vitatkozik, csökönyös a végletekig. Pozitív tulajdonsága, hogy amint lenyugszik, hajlandó elismerni, hogy tévedett, és néha még bocsánatot is kér. Hűséges barát, nem az a típus, aki a hátadba döfné a kést. Számíthatsz rá mindenkor, hiszen ha azt mondja, megcsinál valamit, az úgy is lesz.

8. Az Ikrek

Az Ikrek barátjaként számítanod kell a kettősségére. Biztos lehetsz benne, hogy a legszórakoztatóbb társaság, ám a legnagyobb cirkuszok és őrültségek is többnyire tőle származnak. Társasági típus, akinek rengeteg barátja van, s épp ez az, ami a felszínességét okozza. Ahelyett, hogy a fontosabb barátaira időt szakítana, s elmondaná nekik, mennyire fontosak, megpróbál mindenkinek helyet szorítani szabadidejében, az életében.

7. A Rák

A Rák meglehetősen szőrszálhasogató típus, folyton akadékoskodik, mindenkinél mindent jobban tud. Pozitív tulajdonsága, hogy igazán törődik a barátaival, szívesen gondoskodik róluk, állandóan ölelésekkel kényezteti őket. Látatlanban tudja, mikor és épp mire van a leginkább szükséged, s mindent elkövet, hogy felvidítson, ha rossz a kedved. Sokat jelentenek neki a barátai, s soha nem is hagyná cserben őket.

Vajon hányadikként szerepelsz a legjobb barátok listáján? (iStock)

6. A Vízöntő

A Vízöntő az egyik legkülönlegesebb barátnak tekinthető. Nem számít, hogy a többiek milyen utat választanak, ő mindig a saját elképzeléseit követi. Nem érdekli, mit gondolnak a többiek, neki megvan a saját prioritása. Intellektuális alkat, rengeteg időt tölt tanulással, munkával és önfejlesztéssel. Még bulikba nem szívesen jár, hiszen bár nagy az ismeretségi köre, viszonylag keveset mondhat közülük igaz barátságnak.

5. A Halak

Első ránézésre a Halak nagyszerű barát, egészen addig, míg azon töprengsz, ismered-e őt valójában. Hiszen míg te minden apróságot elmesélsz neki magadról, addig neki valójában a valódi arca rejtve marad. Lehetetlen küldetés kimozdítani a komfortzónájából, hacsak nem érzi, hogy teljesen megbízhat benned. Ha ezen az akadályon átverekedte magát, biztos lehetsz a hűségében. Az egyik legjobb barát, hiszen együttérző, s nagyon segítőkész típus.

4. A Nyilas

Nem fontos, hogy csak pár hónapig vagy a Nyilas barátja, vagy egész életedben annak mondhatod magad, ő ugyanakkora figyelmet szentel neked. Kalandos, szórakoztató és ragaszkodó típus. Teljesen egyedi a stílusa, nem akar olyan lenni, mint a többiek. Éppen ezért, ha bárki is meg szeretné őt változtatni, nagyon rossz úton jár. Nincs ínyére, ha valaki cirkuszol, mint ahogy a pesszimista embereket is messziről elkerüli. Viszont, ha barátjaként tekint rád, mindig számíthatsz rá.

3. A Skorpió

A legizgalmasabb beszélgetéseket kétségtelenül a Skorpióval folytathatod, hiszen mindenről lehet vele beszélgetni. A tabu téma ismeretlen fogalom nála. Éppen ezért, ha vele vagy, jó hatással lesz rád ezen a téren, vele mindenről kertelés nélkül beszélgethetsz. Segít átlépni a határaidat, s olyan élményekkel gazdagodsz mellette, amit nélküle talán sosem léptél volna meg. Ő soha nem hazudik neked, sőt inkább kíméletlenül őszinte lesz  hozzád. De csak azért, mert nagyon fontos vagy neki.

2. Az Oroszlán

Ahol parti és kaland van, onnan az Oroszlán nem hiányozhat. Imádja a figyelmet, a társaságot, s ha együtt lehet a barátaival, számára az a legjobb időtöltés. Nem tapadós típus, nem kell naponta kapcsolatban lennie veled, hogy tudja, rád mindig számíthat. Ráadásul erre nincs is ideje, hiszen céltudatos, s ennek megfelelően mindig elfoglalt. Ám ha szabadidejében keresed, ott folytatja a beszélgetést, ahol a legutóbb abbahagytátok.

1. A Mérleg

A Mérleg számít a legjobb barátnak a csillagjegyek között. Nem véletlenül, hiszen ő az egyik legkedvesebb és leginkább szeretni való típus. Mindent megtesz, hogy igazán boldoggá tegye a barátait, s nem vár érte semmit cserébe. Nagyon sokan veszik körbe, imádja a társasági nyüzsgést. Fontos neki a harmónia, a béke, nagyon diplomatikus alkat, haragja sem tart sokáig, s gyorsan megbocsát. Senkinek sem tud nemet mondani, ezért sokan kihasználják a jóhiszeműségét.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top