nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel nehéz fenntartani a barátságot

Csillagjegyek, akikkel nehéz fenntartani a barátságot

Ezekkel a csillagjegyekkel különösen nehéz fenntartani a baráti viszonyt.

Skorpió

A Skorpiókat nehéz megismerni. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennének érzelmeik vagy nem elég nyitottak, de mindemellett óvatosak is. Hosszú időbe telhet, míg hajlandóak megnyílni és valóban barátjukká fogadni, de ezután is rengeteg titkot tartanak. Egy barátságban a feltétel nélküli nyitottság hiánya feszültségeket okozhat, különösen akkor, ha a másik fél sokkal nyitottabb személyiség. Nagyon nehéz jó barátságot kötni a Skorpiókkal.

Csillagjegyek, akikkel nehéz barátkozni

Fotó: Pixabay

Bika

Kalandvágyóak, akik nagyon nehezen tartják kordában a napirendjüket, állandóan futnak, ezért nem kis feladat barátként lépést tartani velük. Ők nem olyan típusú barátok, akikre bármikor számíthatsz, rájuk nem lehet mindig támaszkodni, nehéz őket elérni. Néha napokra, hetekre is eltűnnek, aztán felbukkannak, és energiáikkal mindent letarolnak. Ezt nem mindenki tudja jól kezelni.

Ikrek

Az Ikrekkel a legnehezebb barátságban maradni. A jegy szülöttei könnyen alakítanak ki új kapcsolatokat, és az újonnan megismert emberek gyakran érdekesebbek számukra, mint azok, akiket már jól ismernek, épp ezért hajlamosak elhanyagolni a barátaikat. Ha meg akarsz tartani egy Ikrek barátot, képesnek kell lenned folyamatosan újat mutatni. Ez nagyon sok energia, amit nem mindenki tud prezentálni az Ikreknek. Ezért is van, hogy egy idő után a barátaik elhagyják őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top