nlc.hu
Horoszkóp

Barátság és a csillagjegyek

3 csillagjegy, akik fantasztikus barátok

Ezekben a csillagjegyekben a leghűségesebb, a legmegbízhatóbb, a legkitartóbb barátokra találhatsz.

Rák

A Rák szíve aranyból van. Ő az, aki mindenkor szívesen áll a többiek rendelkezésére. Talán ő az, akinek a te jóléted a sajátjánál is fontosabb. Mindig meghallgat, segít feldolgozni a bánatodat, nagyon együttérző és segítőkész csillagjegy. Viszont neki is lényeges, hogy érezhesse, ő is fontos a számodra, és nem csupán azért, hogy kiöntsd neki a szívedet. Szereti, ha vele is törődsz, ha az ő érdekeit is figyelembe veszed, és sosem hanyagolod el.

Csillagjegyek és a barátság

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz mindenkor biztos pont lesz az életedben. Persze ehhez először ki kell vívnod a bizalmát, amit nem könnyen ad meg. Csak kevesekkel osztja meg a legbelsőbb gondolatait, érzéseit. Maximalista típus, így még a barátság kapcsán is magasra helyezi a mércét. Nagyon sokat ad, de viszonzást is elvár. Bármikor fordulhatsz hozzá, ha teheti, a lehető leghamarabb a segítségedre siet. Személyében kitartó és nagyon megbízható barátra találhatsz.

Halak

A Halak nagyon érzelmes és érzékeny csillagjegy. Pontosan emiatt mindig tudja, mit vagy hogyan érzel. Nem tudod előle elrejteni az érzéseidet, de nem is érdemes. Sőt az a legjobb, ha őszintén feltárod előtte a lelked. Mindenkor figyelmesen meghallgat, rendkívül tapintatos, sosem kotyogná ki a titkaidat. Megbízható, igaz barátra találsz a személyében. Önzetlen típus, aki előbb ad, és valójában szinte semmit sem vár el. A jóhiszeműségét nem érdemes kihasználni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top