nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek különösen kitartóak

Ezek a csillagjegyek különösen kitartóak, életre szóló barátságot köthetsz velük

Mindenben és mindenkor számíthatsz rájuk, sosem hagynak cserben.

Bika

A Bikával életre szóló barátságot köthetsz, kitart melletted, amíg csak éltek. Megbízható, ő az, aki stabil támaszt nyújt, soha nem habozik, nem bizonytalan, azt teszi, amit gondol. Legyen bármikor szükséged rád, akár éjjel is képes kipattanni az ágyból, hogy a segítségedre siessen vagy meghallgassa a bánatodat. Viszonzásul semmit sem vár el, sosem kér tőled szívességet a megértő szavakért. Támogatást és vigaszt nyújt, amikor csak szükségét érzed. Remek meglátásokkal rendelkezik, de nem mond ítéletet fölötted. Ugye, valóban ő a legfantasztikusabb barát.

Csillagjegyek és az örökre szóló barátságok

(Fotó: Getty Images/Halfpoint Images)

Rák

A Rák számára a kapcsolatok jelentik a legnagyobb értéket. Legyen szó barátokról vagy szerelemről, a Rák kitartó, megértő és nagyon gondoskodó típus. Ha elnyered a barátságát, onnantól bámulatosan erős kapocs köt össze benneteket. Ha rajta múlik, a barátság sosem szakad meg közöttetek, mert ő biztosan nem teszi tönkre. Jóban-rosszban kitart melletted, támogat érzelmileg. Olyan, mint egy önkéntes tanácsadó. Bármikor kérheted a segítségét, sőt néha még csak kérned sem kell. Kisírhatod magad a vállán, veled együtt érez, hiszen innentől a szívének egy darabja a tiéd is.

Szűz

A Szűz bámulatosan kitartó és hűséges típus. Nem könnyű elnyerni a bizalmát, de ha sikerül, életed végéig élvezheted a barátságát. Mindig felveszi a telefont, amikor hívod, mindig van nála zsebkendő, ha sírnál, és mindig van elegendő ideje, hogy meghallgasson. Igaz, hogy elemző típus, de barátként sosem elemezgetne és sosem mondana ítéletet fölötted. Nem ragadós típus, ott van, amikor szükségét érzed, de nem akar folyton a nyomodban lenni. Minél közelebb kerültök egymáshoz, annál inkább megnyílik és annál inkább számíthatsz rá. Kétségtelenül, ő a legnagyszerűbb barátnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top