nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a barátság

A horoszkópból kiderül, mennyire vagy megbízható barát

A barátság, mint minden más kapcsolat az életben, lehet nagyon jó és persze számos problémával terhelt. Nem mindenkiben van meg a képesség, hogy „igaz baráttá” váljon, de ez nem hátrányt jelent.

1. Ikrek

Ikrek jegyűként vajon mikor csörögnek rád a barátok? Egyáltalán nem akkor, ha balettelőadásra szeretnének invitálni, vagy tanácsra lenne szükségük. Kizárólag akkor, amikor bajba szeretnének kerülni. Ám nem csupán az az egyetlen gond veled, hogy imádod a bulikat, hanem az is, hogy könnyelmű és időnként megbízhatatlan vagy – különösen a barátaiddal. Míg roppant szórakoztató a társaságod, és nagyon jókat lehet veled beszélgetni, nem mindig tartod be az ígéreteidet. Ebben mindenképpen tudnál fejlődni…

2. Halak

Halak jegyűként számodra a barátság azt jelenti, hogy adsz, hallgatsz, és mindig a többiek rendelkezésére állsz. Ám ez a nagy segítség és támogatás időnként túl sok nekik, te pedig képtelen vagy tiszteletben tartani a határokat. Jó lenne, ha beismernéd, a többiek magánügye nem mindig szent számodra. A megbízható barátok sosem kotyogják ki a többiek titkait, ugye tudod?

3. Mérleg

Mérleg jegyűként könnyen elnyered mások figyelmét, ám a barátaid hamarosan azt vehetik észre, hogy nem bízhatnak meg benned teljesen. Mi az oka ennek? Terveid vannak velük. Ám nem csupán a barátaidat használod ki, hanem a kollégáidat, sőt a családtagjaidat is. Nagyon cuki és imádni való típus vagy, de a többiek is rájönnek, hogy mindez csak álca. Szavahihetőséggel érhetsz el a legtöbbet…

4. Oroszlán

Oroszlán jegyűként karizmatikus, szórakoztató, nagyon melegszívű és remek partner vagy, akivel a szabadidőt nagyszerűen el lehet tölteni. Ám a véget nem érő történeteid az életedről, a problémáidról, majd ismét magadról, komoly akadályokat görgetnek a kétoldalú kapcsolatok elé. A barátok nagyon szeretnek téged, de egy idő után megelégelik, hogy te folyton csak magadra gondolsz.

Csillagjegyek és a barátság

Fotó: Getty Images

5. Vízöntő

Vízöntő jegyűként szellemes, intelligens, nyugodt típus vagy, de időnként nagyon rideg tudsz lenni. Te az a barát vagy, aki könnyedén kilép a kapcsolatokból. Nem könnyű téged kiismerni, amikor a többiek úgy gondolják, hogy végre kezdenek picit belelátni a lelkedbe, épp akkor szembesülnek vele, hogy nem csupán szeszélyes és szélsőséges, de nagyon zárkózott is vagy. Így pedig nem könnyű igaz barátnak lenni…

6. Szűz

Szűz jegyűként mottód a maximalizmus. S ez a tulajdonságod kiállhatatlanná tehet azok szemében is, akik a támogatásodra, a barátságodra vágynak, s nem csupán éles kritikára. A munkádban az alaposság nagyon is a hasznodra válik, ám ez a magas elvárás a barátságokban inkább távolságot okoz, mintsem igazi és életre szóló barátságot. Ha nem akarsz egyedül maradni, legyél elfogadóbb a többiekkel.

7. Skorpió

Skorpió jegyűként titokzatos és szenvedélyes típus vagy, ám egyúttal nagyszerű és elkötelezett barát is. Lojalitásod, hűséged megkérdőjelezhetetlen, ám haragtartásoddal riasztod el a többieket magad mellől. Mindenki hibázik, nem igaz? Még te is. Ám ahelyett, hogy bosszút esküdnél, próbálj a számodra legfontosabb társaknak megbocsátani. Főleg, ha nem is követtek el akkora hibát…

8. Kos

Kos jegyűként nagyon temperamentumos típus vagy. S amikor a dolgok nem úgy alakultak, ahogy elképzelted, a környezeted szinte hallja, ahogy forr a véred. Pillanatok alatt felkapod a vizet, pedig türelemmel sokkal többet érhetnél el. A meditáció, a különböző légzési technikák nagyon sokat segítenek neked ebben. Hiszen szuper barát vagy, nem kéne elrontani a rólad kialakított pozitív képet.

9. Nyilas

Nyilas jegyűként szükséged van a folyamatos ösztönzésre, biztatásra, amit a barátoktól el is vársz. Hajlamos lehetsz folyton cserélni a társaságodat, a hosszú távú kapcsolat nem a te asztalod. Pedig nagyon szerethető vagy, és remek barát, ezért is kéne más szemszögből is szemlélned a kapcsolataidat. Például milyen sok új dolgokat tudnátok még együtt csinálni a barátokkal? Ne válts, inkább engedd, hogy mélyebben megismerjenek téged!

10. Bika

Bika jegyűként rémesen makacs típus vagy, amivel nem könnyíted meg a baráti kapcsolataidat. Szerencsédre a barátaid nyitottak és elfogadóak veled, s azt is látják, milyen melegszívű és kedves ember vagy. Melletted szól a megbízhatóságod, a kitartásod, a hűséged is. S persze nagyszerűen boldogulsz a konyhában. Egy-egy finom vacsora és szuper beszélgetés a barátokkal, akik tudják, hogy mindig számíthatnak rád.

11. Bak

Bak jegyűként nagyon jó az ízlésed, sikeres vagy a munkádban, érdekes a személyiséged, ám ennek meg is van az ára. Ez pedig nem más, mint a barátság. Túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy jusson idő a barátaidra is. Márpedig egy idő után megunhatják, hogy folyton ők keresnek téged. Kitartásod, hűséged, megbízhatóságod megkérdőjelezhetetlen, ám ne feledd: a csúcsra felérve a barátokkal együtt az igazi az ünneplés.

12. Rák

Rák jegyűként nagyon házias és figyelmes típus vagy. Nincs ugyan sok barátod, ám akik körbevesznek, azok valóban igazi barátok, s ennek megfelelően nagyra is értékeled őket. Megbízható vagy, mindig betartod az ígéreteidet. Rád tényleg mindenben és mindenkor lehet számítani. Ragaszkodsz a legjobb barátokhoz, sosem hagynád őket cserben. S ők is pontosan tudják, milyen nagyszerű lélek rejlik benned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top