Horoszkóp

Te melyik vagy a Nyilas csillagjegy 3 típusa közül?

A Nyilas a legoptimistább, legnyitottabb, legszabadabb csillagjegy. De fura módon nem mindenkire illenek ugyanúgy a személyiségjegyek. Vajon te melyik vagy a három Nyilas közül? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A különleges horoszkópból fény derül, vajon hogyan lehetséges, hogy két Nyilas jelében született embernél számos eltérő tulajdonság fedezhető fel. Mintha nem is ugyanabban a jegyben születtek volna… Ha eddig nem értetted, miért nem illenek rád a Nyilas csillagjegyre vonatkozó jellemzések, most talán választ kapsz a kérdésedre. Természetesen mindig a személyes horoszkóp adja a legpontosabb jellemzést.

Ismerd meg tehát a Nyilas három típusát. S azért három típus, mert az asztrológia három dekádra osztja a jegyeket. Minden dekád más és más tulajdonságot, személyiségjegyet hordoz az alapvető Nyilas jellemzőkön túl. S így történhet meg, hogy rád alig illenek a horoszkóp elemzései.

A Nyilas tűz elemi jegy

A horoszkópban minden jegy 30 fokra helyezkedik el egymástól, s ezt a 30 fokot osztja háromfelé, dekádokra az asztrológia. A három dekád a társ csillagjegyek tulajdonságait képviseli. A Nyilas a tűz elemi jegyek közé tartozik. Két társa a Kos és az Oroszlán. A Nyilas hava általánosságban november 22. és december 21. közé esik. Mindebből következően a Nyilas

  • első dekádjába tartozol, ha november 22. és december 1. között között ünnepled a születésnapodat. A Nyilas első dekádját és a jegyedet is a Jupiter uralja, ezért nálad jelennek meg a legpontosabban a csillagjegy tulajdonságai.
  • második dekádjába tartozol, ha december 2-11. között között ünnepled a születésnapodat. A Nyilas második dekádjának uralkodó bolygója a Mars, s ezért nálad a Nyilas jellemvonások mellett a Kos tulajdonságai is megjelennek.
  • harmadik dekádjába tartozol, ha december 12-21. között ünnepled a születésnapodat. A harmadik dekádot Nap uralja, ezért nálad a Nyilas jellemvonásai mellett az Oroszlán tulajdonságai is fellelhetők.
Ismerd meg a Nyilas három személyiségtípusát

Ismerd meg a Nyilas három személyiségtípusát (fotó: Pixabay)

A Nyilas első dekádja

A legerőteljesebben te képviseled a Nyilas csillagjegy tulajdonságait. A jegyed és az első dekád uralkodó bolygója a Jupiter, amelynek köszönhetően pozitív az életszemléleted, nyitott és optimista típus vagy, a tudást szívod magadba. Nagyon szeretsz utazni, és kifejezetten érdekelnek más országok, népek szokásai, kultúrája. Van érzéked, orrod az üzlethez is. Nagyon szereted az életet, független és szabad vagy, a mottód nem véletlenül az “élni és élni hagyni”. A valódi boldogság nagy valószínűség szerint az otthonodtól távol találod meg…

A Nyilas második dekádja

Ha az Nyilas második dekádjában születtél, a Kos csillagjegy tulajdonságait is hordozod, hiszen a Jupiter mellett a Kos uralkodó bolygója, a Mars energiája is erőteljesen hat rád. Könnyen lehet, a titkos tudás birtokába vagy, nagyon szereted a történelmet, kifejezetten izgalmasnak találod az ősi civilizációk történeteit, a spirituális ébredés és tudás az életed egyik legfontosabb célja. Ki nem állhatod, amikor irányítani akarnak téged, vagy megmondják, hogy mit tehetsz és mit nem. Az is bizonyos, hogy fiatalon elhagyod a szülői házat.

A Nyilas harmadik dekádja

Amennyiben a Nyilas harmadik dekádjában születtél, a Nyilas mellett az Oroszlán tulajdonságai is fellelhetők nálad. A Jupiter az uralkodó bolygód, de a harmadik dekádot a Nap uralja, ezért te mindkét tüzes bolygó energiáját élvezed. Nagyon vágysz a sikerre, de meg is teszel érte mindent. A céljaidat szinte mindig megvalósítod. Viszont meglehetősen hiú lehetsz. Annak ellenére, hogy nagyon sok barátod van, egészen közel csak nagyon kevés embert engedsz magadhoz. Szereted a természetet, szívesen utazol, érdekel a filozófia, a személyiségfejlődés.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top