nlc.hu
Horoszkóp

Reggeli üzenet szerelmed csillagjegye szerint

Legyél te az első gondolata! Ilyen üzenettel ébreszd a szerelmedet

Még nem ébredtek együtt nap mint nap, de mindig azzal kelsz: vajon ő most mit csinál? Ha biztosra akarsz menni, hogy az ő feje is rajtad járjon, már kora reggel köszöntsd egy üzenettel.

Nem tartasz még az összeköltözés gondolatánál, és nem is kelsz együtt szerelmeddel minden egyes nap. De egyre jobban érzitek mindketten, hogy ilyenkor szinte éget a másik hiánya. Lefekvés előtt egyikőtök sem bírja letenni a telefont, és a szemed még alig van nyitva, de már nyúlsz a telefonért. Versengetek, ki tud korábban írni a másiknak. De ki milyen üzenetnek örül igazán? Elárulja a csillagjegye.

vidám sárga pulóveres nő telefonnal a kezében ül

Fotó: Pixabay

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hatalmas rajongója a romantikának, és imádja, ha bókolnak neki. Nem túl hiú, szóval veheted  kicsit flörtölősre a hangot vagy viccelődhetsz vele. Az lesz számára a fontos, hogy gondoltál rá.
„Elképesztő szerencsés vagyok, hogy éppen NEKED írhatom minden reggel az első üzenetet! Egy rajongód.”

Skorpió (október 23. – november 21.)

Sokkal többre tartja magát a szexi Skorpiónál, bizonyítanod kell neki, hogy nem csak a testéért rajongsz. Mutasd meg neki, hogy a szívét-lelkét és elméjét is akarod. Ez jelent neki igazán sokat.
„Szabad vagy ma este? Nagyon-nagyon szeretnék veled kettesben lenni.”

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nagyon szereti a pörgést, a randizást és a flörtöt. Semmiképp ne érezze úgy magát melletted, mint akit épp magadhoz akarsz láncolni, és ezt hosszú távra is jegyezd meg jól.
„Tudok egy szuper kiállítást, ami téged is érdekelne. Csatlakozol hozzám egy hétvégére?”

Bak (december 22. – január 19.)

Ha vele üzenetezel reggelente, azt jelenti, egy Bak közel engedett magához. Nála nagy dolog! Ha tiszteletben tartod, hogy gyakran elfoglalt, bármennyire is odavan érted, ebből még bármi lehet…
„Elképesztő sok dolgom lesz ma, de ha este lazulnál egy ital mellett valahol, a tiéd vagyok!”

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az a helyzet a Vízöntővel, hogy neki valóban nincs szüksége nyünyögésre és cukiskodásra. Egyenesen, röviden írj neki. Ettől nem vesznek el az érzelmek, sőt így figyel rád igazán. Lassan enged be bárkit az életébe, és időnként kell neki egy kis távolság.
„Jó reggelt! Hajrá, tedd jobbá ma is a világot!”

Halak (február 19. – március 20.)

Romantikus és szeret flörtölni, szexi és néha jéghideg. Szeszélyes természetű, így nem tudhatod, milyen hangulatában találja az üzeneted. Ha ezt írod neki, nem veszi szimpla szexuális utalásnak. Örömmel várja, hogy egy kávéval sétálva kéz a kézben elmeséld neki.
„Életem legfurcsább álmában jártam ma éjjel. Képzeld, ott voltál velem.”

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top