Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem félnek kimondani, hogy szeretlek

Van, akinek könnyen megy, s van aki szinte sohasem mondja ki a párjának, hogy mit érez. Ezek a csillagjegyek nem félnek kimondani, hogy szeretlek... Te köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletekre.

Amikor fellángol a szerelem, az életed, a gondolataid csak a párod körül forognak. De vajon te az a típus vagy, aki azonnal kimondod neki, hogy mit érzel iránta? Vagy a megfontoltak közé tartozol, s csak akkor mondod ki, hogy szeretlek, amikor valóban elmélyültek az érzelmek közöttetek?

Ezek a csillagjegyek nem gondolkodnak hosszasan, s ha fülig szerelmesek, könnyen és gyorsan kimondják, hogy szeretlek… Te köztük vagy?

A Kos elsőként mondja ki, hogy szeretlek

A Kos érzelmes, szenvedélyes, lehengerlő típus, s persze csöppet sem fél a kihívásoktól. Ha igazán szerelmes, biztosan gyorsan szerelmet vall neked. Az érzéseit nem is tudná visszafogni, olyan intenzívek, s örömmel mondja ki, hogy szeretlek. Az is biztos, hogy őszintén teszi, nem tudna másként viselkedni veled. Ami a szívén, a száján…

Ezek a csillagjegyek nem félnek kimondani, hogy szeretlek

Ezek a csillagjegyek nem félnek kimondani, hogy szeretlek (fotó: Getty)

Az Oroszlán nagyon tud szeretni

A melegszívű Oroszlán a Koshoz hasonlóan tüzes csillagjegy. Így a szenvedély benne is lobog, az érzései nagyon hevesek és intenzívek. S amikor fellobban benne a láng, nem gondolkodik rajta, mennyire sebezhető, ha szerelmet vall neked. Ilyenkor a csillagokat is lehozná, s mindent megtesz érted. De az is igaz, ő is hallani akarja tőled, hogy szeretlek.

A Mérleg nagyon könnyen szerelmes lesz

A Mérleg számára a párkapcsolat különleges jelentőséggel bír, s nála a szerelem mindig ott lebeg a levegőben. S ha olyan szerencsés, hogy az igazira találhat, aki megadja neki azt a harmóniát és boldogságot, amire vágyik, csöppet sem fél kimondani, hogy szeretlek. Ő is mindent megtesz, hogy boldognak láthasson téged, de nagyon fontos, hogy érezze a szerelmedet is.

A Halak a legromantikusabb csillagjegy

A Halak hajlamos lehet rózsaszínűbbnek látni a párját, mint amilyen valójában. A szerelem, mint a forgószél lobban fel benne, s ilyenkor minden érzését, örömét megosztja veled. Nem okoz neki nehézséget, hogy kimondja, mennyire szeret, s igazság szerint mindig a legjobb pillanatot választja ehhez. Könnyű neki, az intuíciója csalhatatlan, s mindig ráérez a megfelelő alkalomra. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top