Horoszkóp

Ezt jelenti a csillagjegyeknél, amikor kimondják: szeretlek

Te könnyen mondod ki, ha szeretsz valakit? Akad, akinél talán nincs is ennek a szónak igazi súlya, mások meg rémesen vigyáznak, nehogy idő előtt mondják ki. Vajon a csillagjegyeknél mikor érkezik el az ideje, amikor kimondják: szeretlek. És vajon mit jelent náluk ez a bűvös szó? A horoszkóp válaszol a kérdésre.

A Kos (március 21 – április 20.)

szeretlek horoszkóp kos csillagjegyŐszinte és szókimondó. Ha valamit eldönt, akkor azt komolyan is gondolja, bár addig eljutni nem kevés idejébe kerül. A Kos a végletek embere, amikor szerelmes. Ha egyszer elkötelezi magát, mindent megtesz a kapcsolatáért. Rendkívül lojális, nagyon elkötelezett és odaadó, így érdemes nagy becsben tartani őt. Tehát amikor kimondja: szeretlek, biztos lehetsz benne, hogy te vagy a mindene.

A Bika (április 21 – május 20.)

szeretlek horoszkóp bika csillagjegyNagyon lelkes szerelmes tud lenni. Ha egyszer bizalmat szavazott neked, nagyon hűséges lesz hozzád és végtelenül kitartó. Nem mellesleg mindent megtesz, hogy a kapcsolat örök kötelék maradjon. Így, ha a Bika egyszer is kimutatta neked a szeretetét, és kimondta a bűvös szót, tudnod kell, azon kevesek egyike vagy, akikben a párod valóban megbízik.

Az Ikrek (május 21 – június 20.)

szeretlek horoszkóp ikrek csillagjegyBár időnként úgy tűnhet, az Ikrek nagyon sokat beszél, személyes dolgairól és az érzelmeiről annál kevesebbet vall be. Mindezt pedig teszi azért, mert gyakran maga sem biztos a saját érzéseiben. Így, amikor szeretetteljes szavakat hallasz tőle, légy nagyon boldog, ugyanis tutira beléd szeretett, és maximálisan bízik benned. Nála nem kis eredmény, ha kimondja: szeretlek.

A Rák (június 21 – július 22.)

szeretlek horoszkóp rák csillagjegyA Rák huncutnak és játékosnak tűnik, de belül nagyon is fegyelmezett típus. Rendkívül érzelmes ember, bár nem mindig tűnik annak. Nagyon erősen kötődik a szerelméhez, amivel időnként talán túlzottan nagy súlyt helyez a párjára. Amikor ő azt mondja, szeret, nagyon szenvedélyesen érzi ezt, és szeretné veled tölteni az egész életét.

szeretlek csillagjegyek horoszkóp

Ezt jelenti a csillagjegyeknél, amikor kimondják: szeretlek (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

szeretlek horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán szíve óriási. Mégis meglepő módon csak nagyon nehezen enged magához igazán közel. Szinte mindenkit kedvel, de csak keveseket szeret. Lehet, kedves bókkal illeti a külsődet, az öltözködésedet, de ez még egyáltalán nem jelenti, hogy helyet foglalsz a szívében. Amikor ő szeret, azt pontosan tudni fogod.

A Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

szeretlek horoszkóp szűz csillagjegyBiztonságos és kényelmes szerelmi életet szeretne, ezért olyan óvatos, hogy néha konzervatívnak tűnhet. A mindenkor kész tervekkel felszerelkezett Szűz készen áll, hogy elkötelezze magát a kapcsolatban. Így amikor kimondja: szeretlek, szinte biztosan hosszútávú kapcsolatra tervez már veled, és szeretné, ha te is komolyan vennéd őt és a kapcsolatot is.

A Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

szeretlek horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg remekül látja a többiek problémáját, aktuális helyzetét, viszont nem igazán tud mit kezdeni a saját érzelmeivel. Ha egyszer beléd szeretett, mindent megtesz, hogy boldognak lásson, hogy boldog legyen a kapcsolatotok. Rendkívül őszinte és gondoskodó, nemcsak a szerelemben, minden más kapcsolatában is. A szeretlek nála azt jelenti, hogy igazán szüksége van rád.

A Skorpió (október 23 – november 21.)

szeretlek horoszkóp skorpió csillagjegyAz általában manipulatív és féltékenységre hajlamos Skorpió sosem szeret beléd, ha a versenytársai közé tartozol. Amikor viszont párkapcsolat alakul ki köztetek, megpróbál megmenteni téged, ha törik, ha szakad. Nem mutatja ki nyilvánosan az irántad érzett vonzalmát, de nagyon komolyan gondolja, amikor végre talán kimondja.

szeretlek horoszkóp csillagjegyek

Mindenkinél mást jelent a bűvös szó (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22 – december 21.)

szeretlek horoszkóp nyilas csillagjegyJobban szereti a szabadságot bármilyen tartós és kötöttséget igénylő kapcsolattal szemben. Temperamentumos típus, aki a hosszabb kapcsolatokban könnyen unatkozni kezd. Amikor a Nyilas kimondja, hogy szeret téged, meg se kérdőjelezd, mert ő valóban nagyon szeret téged, viszont nyugtalansága rövid életűre zárhatja a kapcsolatait. Természetesen ez egyáltalán nem jelenti, hogy képtelen lenne a tartós elköteleződésre.

A Bak (december 22 – január 19.)

szeretlek horoszkóp bak csillagjegyMunkamániás, rendkívül ambiciózus és tudatos a karrierét tekintve. A siker sokat jelent neki, és nem akar semmilyen zavart vagy akadályt az ehhez vezető úton. A Bakot nagyon irritálja, ha valaki megpróbál a szíve és a szakmai céljai közé férkőzni. Ő az egyik, aki a legnehezebben mondja ki, hogy szeretlek, ezért ha kimondta, nagyon szerencsésnek érezheted magadat, mert talán a munkánál is fontosabb vagy a számára. 

A Vízöntő (január 20 – február 18.)

szeretlek horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő nem igazán kedveli a komoly szerelmet, az elköteleződést kívánó monogámiát. Persze nagyon sok kivétel akad közöttük, aki igazán mélyen és tartósan szeret. Szóval, ha ő kimondta a bűvös szót, amire azért csekély az esély, biztos, hogy elraboltad a szívét. A függetlenségét viszont a kapcsolatban is óvja, ha megkapja, egész életében a társad marad, ellenkező esetben könnyen kiábrándulhat belőled.

A Halak (február 19 – március 20.)

szeretlek horoszkóp halak csillagjegyA nagyon romantikus Halak őszinte, gondoskodó és békés a kapcsolataiban. Nagyon érzelmes, és szinte bármit megbocsát neked. Valószínűleg ez az oka, hogy partnerei általában „nem is olyan jó emberek”. Amikor ő kimondja a szeretlek szót, nála biztosan azt jelenti, olyannak és annak fogadott el, aki vagy. 

Boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top