nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp nyárra

Ezekre a csillagjegyekre nyáron rátalál a szerelem

Igazán jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik az elmúlt időszakban hiába vártak a nagy szerelemre.

Tudjuk, tudjuk, hogy a szerelemhez két ember kell, rajtuk kívül azonban fontos szerep jut a csillagállásoknak is! Ezen a nyáron egész sokan érezhetik úgy, hogy az égiek a tenyerükön hordozzák őket: a 2023-as nyári szerelmi horoszkóp szerint sok tartós kapcsolat szövődhet, de panaszra annak sem lesz oka, aki nem tervez hosszú távra és inkább csak szenvedélyt keres.

Mindegy, hogy melyik tábort erősíted, ha te is az alábbi csillagjegyek közé tartozol, minden bizonnyal meg fogod találni, amit vagy akit keresel! Általánosságban igaz, hogy a ránk váró csillagállások átalakítják a kapcsolatainkat, a rosszul működő, szomorúságot és könnyeket okozó kötődéseket most jóval könnyebb lesz elengedni, mint korábban.

Boldog szerelmes pár a teraszon fekszik

A lezárás persze nem mindig fájdalommentes, a fejlődéshez és előrelépéshez azonban elengedhetetlen. Gondolj erre, amikor úgy érzed, hogy megoldhatatlan nehézséggel kerültél szembe és ne feledd, hogy a levont tanulságok a jövőben nagy hasznodra válhatnak! Mutatjuk, ezen a nyáron kik lesznek a legszerencsésebbek a szerelemben!

nyári szerelmi horoszkóp
Megnézem
Összes kép (6)

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top