nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a közlekedés

Ezek a csillagjegyek a legnyugodtabbak a közlekedésben

Káosz? Lehetetlen forgalmi helyzetek? Ügyetlen vagy épp agresszív sofőrök? A most következő négy csillagjegy szülöttei nem húzzák fel magukat ilyesmiken.

Ők azok, akik sosem versenypályaként vagy harcmezőként tekintenek a közlekedésre és még a velük ellentétes hozzáállást képviselő autósok sem tudják kibillenteni őket az egyensúlyukból… 

Bak

A Bak szülöttei az élet minden területén higgadtak és józanok, nincs ez másként a közlekedésben sem. Ők azok, akik gyalogosként is háromszor körülnéznek, mielőtt lelépnének a járdáról, a volán mögött ülve pedig végképp nem hoznak meggondolatlan döntéseket. Sem a saját, sem pedig mások életét nem hajlandók kockáztatni, éppen ezért rendkívül fegyelmezetten, a szabályokat maximálisan betartva vezetnek. A közlekedési fennakadások, illetve konfliktusok sem hozzák ki őket a sodrukból, bármi történjék is, megőrzik a hidegvérüket és a legfőképpen biztonságot tartják szem előtt. 

Rák

A Rák jegyű emberek természetüknél fogva rendkívül empatikusak, aminek a közlekedésben is nagy hasznát veszik. Mindig belegondolnak a többi közlekedő – legyen akár gyalogos, akár autós – helyzetébe is, aminek következtében egyrészt jobban átlátják a kialakuló forgalmi szituációkat, másrészt nem idegesítik fel magukat feleslegesen, így sosem vezetnek dühből. Az ügyetlen sofőrökkel szemben ők a legtürelmesebbek, de még az erőszakos autóstársakat is inkább csak sajnálják. 

Autóvezetés

Illusztráció: Getty Images

Szűz

A Szűz jegy szülöttei praktikus gondolkodásúak és sosem elsősorban az érzelmeik vezérlik őket. A közlekedésben mindig hideg fejjel vesznek részt: nem vállalnak semmiféle felesleges kockázatot és nem reagálnak akkor sem, ha bárki is megpróbál konfrontációt kezdeményezni velük az utakon. Kicsinyes dolognak tartják ugyanis az ilyesmit, melyen felül kell emelkedniük. Ők többek között így fejezik ki, hogy különbnek tartják magukat másoknál. 

Mérleg

A Mérlegek, ahogy azt már a csillagjegy szimbóluma is sugallja, a kiegyensúlyozottságukról híresek. Pontosan tisztában vannak vele, hogy a közlekedésben legalább annyira vigyázniuk kell másokra, mint saját magukra. A forgalmi dugók vagy az agresszív sofőrök a legkevésbé sem tudják kihozni őket a sodrukból. Sőt, inkább ők azok, akik például előzékenységgel, átgondolt és jó érzékkel kivitelezett manőverekkel igyekeznek megelőzni vagy oldani a problémás forgalmi helyzeteket.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top