nlc.hu
Horoszkóp
Íme a Bika csillagjegy 3 eltérő típusa

Íme a Bika csillagjegy 3 eltérő típusa

Az asztrológia és a horoszkóp a Bika csillagjegyből is három eltérő típust jegyez. Vajon te melyik Bika vagy a három közül? És miben vagy más, mint a többiek? A horoszkópból fény derül az izgalmas részletekre.

A különleges horoszkópból fény derül arra a rejtélyre, hogyan lehetséges, hogy két Bika csillagjegyben született ember nagyon sok tulajdonságban különbözik egymástól. Ha eddig nem értetted, miért nem illenek rád a Bikára vonatkozó jellemzések, végre megtudhatod a választ.

Ismerd meg tehát ezúttal a Bika három típusát. S azért három típus, mert az asztrológia három dekádra osztja a jegyeket. Minden dekád más és más tulajdonságot, jellemvonást is hordoz az alapvető Bika jellemzőkön túl. S így történhet meg, hogy rád alig illenek a horoszkóp jellemzései.

A Bika földjegy

A horoszkópban minden jegy 30 fokra helyezkedik el egymástól, s ezt a 30 fokot osztja háromfelé az asztrológia. A három dekád a társ csillagjegyek tulajdonságait képviseli. A Bika a föld elemi jegyek közé tartozik. Két társa a Szűz és a Bak. Mindebből következően a Bika jegy

  • első dekádjába tartozol, ha április 21-29. között születtél, s te a Bika jegy tulajdonságait képviseled erőteljesen.
  • második dekádjába tartozol, ha április 30. és május 9. között születtél, s te a Bika mellett a Szűz jegy tulajdonságait is képviseled.
  • harmadik dekádjába tartozol, ha május 10-20. között születtél, és a Bika mellett a Bak tulajdonságai is megtalálhatók benned.
Ismerd meg a Bika csillagjegy három különböző típusát

Ismerd meg a Bika csillagjegy három különböző típusát (fotó: Pixabay)

A Bika első dekádja

A legerőteljesebben te képviseled a Bika csillagjegy tulajdonságait. A jegyed és az első dekád uralkodó bolygója a Vénusz, amelynek köszönhetően árad belőled a szépség, az elegancia, a stílus, az érzékiség. Leginkább a hozzád közelálló emberek előtt feded fel a valódi arcodat. Szereted a zenét, a művészeteteket, érdekel a divat, nagyszerű az ízlésed, valódi gourmand rejlik benned. Nagyon vonzó és ellenállhatatlan megjelenésed, de te nem is tudnál szerelem és hűséges párkapcsolat nélkül élni.

A Bika második dekádja

Ha a Bika második dekádjában születtél, a Szűz csillagjegy tulajdonságait is hordozod, hiszen a Vénusz mellett a Szűz uralkodó bolygója, a Merkúr szintén erősen hat rád. Nagyon jól fejezd ki magad írásban, szóban egyaránt, a kommunikációd elsőrangú. Nem a véletlen műve, ha kiváló író, költő, designer, vagy PR-szakember válik belőled. Biztosan több hobbid is van, s az is biztos, már egészen fiatalon önállósodtál. A párkapcsolataid többnyire barátsággal kezdődnek, s csak később mélyülnek el köztetek az érzések. Az anyagi javakat megteremted magadnak.

A Bika harmadik dekádja

Amennyiben a Bika harmadik dekádjában születtél, a Bika mellett a Bak tulajdonságai is fellelhetők nálad. A Vénusz mellett a Bak uralkodó bolygója, a Szaturnusz energiája is erőteljesen hat rád. Nagyon ambíciózus vagy, a terveidet következetesen valósítod meg, remekül értesz a pénzhez. Az anyagi biztonság, a munkahelyi siker különösen fontos értékek a számodra. De mindent meg is teszel érte, hogy megvalósítsd a céljaidat. Kitartó vagy, ugyanakkor rendkívül makacs is, és nem szívesen alkalmazkodsz másokhoz. Utóbbi a párkapcsolatodban okozhat problémákat.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top