nlc.hu
Horoszkóp

Békéltető csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek zseniális békéltetők

Íme a zodiákus békebírói, akik a leghevesebb konfliktust is képesek elrendezni...

A most következő négy jegy szülöttei nem nézik tétlenül, ha más emberek konfliktusba keverednek egymással. Szinte mindig beavatkoznak, amivel csak jót tesznek, mivel elképesztő érzékük van a békéltetéshez

Mérleg

A Mérlegek, ahogy arra a jegy jelképe is utal, mindig az egyensúlyra törekednek. Ebből adódóan a konfliktusokat is igyekeznek kerülni, illetve ha a környezetükben mások között alakul ki feszültség, nézetkülönbség, csitítani azt. Kiváló érzékük van ahhoz, hogy több nézőpontból is képesek legyenek látni ugyanazt a dolgot, mindemellett, ha az igazságosságról van szó, nagyon logikusan gondolkodnak. Ezek a tulajdonságok is alkalmassá teszik őket a békéltető szerepére, melyben soha nem hibáztatnak vagy fenyegetőznek, ehelyett tiszta kommunikációval igyekeznek elsimítani az ellentéteket és igazságot tenni a felek között.

Halak

A Halak rendkívül empatikusak és intuitívak, ebből adódóan pedig pontosan ráéreznek arra, mi zajlik más emberekben, még akkor is, ha azok nem, vagy nem megfelelőképpen fejezik ki azt. Mindig a megoldásra koncentrálva igyekeznek békét teremteni, mindezt pedig olyan természetes módon és finom eszközökkel teszik, hogy a vitás felek olykor észre sem veszik, milyen hatékony külső segítséget kaptak, inkább úgy érzékelik, mintha magától rendeződött volna a helyzet.

Vita

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szüzek egyik legnagyobb erőssége, hogy szinte minden körülmények között képesek megőrizni a hidegvérüket és praktikusan gondolkodni. A jegy szülöttei lényegében a józan ész megtestesítői, ezért tudják akár mások konfliktusait is olyan hatékonyan és egyben határozottan kezelni. A taktikájuk általában az, hogy először lecsillapítják a heves indulatokat, majd rávilágítanak a lehetséges, minden fél számára kielégítő megoldásokra.

Rák

A Rák a család jegye, ennélfogva pedig nemcsak otthon, de a baráti körében, sőt még a munkahelyén is arra törekszik, hogy megteremtse a családias harmóniát. Ebbe nem férnek bele a viták és a konfliktusok, így minden erejével azon van, hogy rendezze, feloldja ezeket. Leghatékonyabb eszköze ebben a kommunikáció: arra ösztönzi a feleket, hogy nyíltan, de higgadtan fejtsék ki az álláspontjukat, mindenki figyelmesen hallgassa meg a másikat és próbálja beleképzelni magát a helyébe. A jegy szülöttei mindeközben egyik fél pártjára sem állnak, és tanácsot sem adnak, inkább hagyják, hogy a maga észszerű módján szülessen meg a kompromisszum.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top