nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban az Oroszlán

Az Oroszlán szülöttei számára az élet egy színpad, ahol ők alakítják a főszerepet és a rivaldafényt nem szívesen osztják meg másokkal. Még akkor sem, ha párkapcsolatban élnek.

Az Oroszlánok a zodiákus dármakirályai, illetve drámakirálynői. A párkapcsolataikban is ennek megfelelően viselkednek, ami bizony nem könnyíti meg a velük való együttlétet.

Körülötte forog a világ

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, ebből adódóan a jegy szülöttei is hajlamosak azt hinni magukról, hogy körülöttük forog a világ. Komoly problémákat okozhat a párkapcsolataikban, hogy nem képesek megkötni a szükséges kompromisszumokat és szinte mindig a saját magukat helyezik előtérbe, miközben a másik fél igényeiről megfeledkeznek. Elvárják az állandó, kitüntetett figyelmet, de türelmetlenné, felületessé válnak, ha nekik kellene odafigyelniük másokra.

Nem bírják a kritikát

Bár kiváló a humorérzékük és ők maguk előszeretettel szurkálnak oda másoknak egy-egy élesebb, de viccesnek szánt megjegyzéssel, visszafelé ugyanezt már nem viselik el. A komolyabb  kritikát pedig különösen nem bírják, akkor sem, ha jogos. Ilyenkor megsértődnek és védekező üzemmódba váltanak.

Konfliktus

(Fotó: Getty Images)

Színpadiasak

Az Oroszlánok az életet egyfajta előadásként fogják fel, melyben persze ők a főszereplők. Szeretnek feltűnőek, szélsőségesek, teátrálisak lenni és a rivaldafényt nem szívesen osztják meg másokkal. A párkapcsolatokban adódó, akár kisebb konfliktusokat is gyakran színpadias mértékben eltúlozzák, ami kínos és egyben bántó is lehet a partnerük számára.

Féltékenyek

Mivel nagyon szenvedélyesek, a kapcsolataikat is ennek megfelelően élik meg. Ha valóban szerelmesek, azt bizony hajlamosak azzal kimutatni, hogy birtoklóvá, sőt akár mániákusan féltékennyé válnak.

Válogatósak

Az Oroszlánok pontosan tudják, hogy mit akarnak: a legjobbat. Végtelenül válogatósak az élet minden területén, legyen szó az étkezésről, az öltözködésről vagy épp a partnerük megválasztásáról. Ők azok, akiknek senki sem elég jó és ha ezen a hozzáállásukon nem változtatnak, könnyen egyedül maradhatnak.

Elveszítik a lelkesedést

A jegy szülöttei számára a szerelem főleg az intenzív lángolásról és az örömről szól. A szerelem kezdeti szakaszában érzik igazán elemükben magukat, azonban ahogy lecsillapodnak a heves érzelmek és a kapcsolat felvenné a hétköznapok ritmusát, könnyen elvesztik a lelkesedésüket és akár tovább is állnak.

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top