Horoszkóp

Valódi boldogságra számíthat a Rák 2020-ban

A Ráknak oka sem lehet panaszra 2020-ban. A horoszkóp szerint nemcsak a munkájában lehet sikeres, de őszinte társra is találhat. Neki meg pontosan ez a legfontosabb. Mi mindenre számíthat? Íme minden fontos részlet.

A Rák uralkodó bolygója, a Hold, amely idén két alkalommal is különösen erősen támogatja őt. Ha szerelemre, hosszú és boldog párkapcsolatra vágyik, a horoszkóp 2020 szerint idén bármi megtörténhet vele.

Különleges napok várnak a Rákra 2020-ban

Rák jegyűként 2020-ban kétszer is élvezheted a Hold varázslatos erejét. A jegyedben ugyanis kétszer lesz idén újhold, ami kétszeres lehetőség az újdonságokra, az újrakezdésre. Nagyon ritkán fordul elő ilyesmi, szóval mindenképpen érdemes lesz majd élned az alkalommal. Az elsőre június 21-én, míg a másodikra július 20-án kerül sor. Számodra ez a két nap olyan lesz, mintha akkor kezdődne az új éved. Tegyél is bátran újévi fogadalmat, kezdj majd valami egészen új dologba, bármibe, amit a szíved diktál. A nyár ezen szakaszában a Merkúr is támogat téged, hogy átgondolhasd, mi a legfontosabb az életedben. Szóval, nem lesz okod panaszra.

Nem mellesleg a Merkúr bámulatosan hosszú időt tölt a Rák jelében, amire szintén ritkán akad példa. Május 28. és augusztus 4. között jár a Rákban, ami külön áldás lehet neked, hiszen a Merkúr keringési ideje mindössze 87 nap, vagyis alig több mint egy hetet tölt általában ugyanabban a jegyben. Persze, a retrográd mozgásnak köszönhetően szinte minden alkalommal hosszabb időt tölt ugyanabban a jegyben, de a te esetedben ez a közel két és fél hónap mégis kiugróan hosszú időnek mondható. Elgondolkodtat és nosztalgiára késztethet majd, de mindezt azért, hogy újra és újra átgondold, mit is szeretnél igazán a párkapcsolatodban és az életed más területein is megélni, megvalósítani.

Igaz szerelemre talál a Rák 2020-ban (Fotó: Pexels)

A Rák egyre optimistább lehet 2020-ban

2020-ban a lelki és testi egészséged mindenképpen fontos lehet. Rák jegyűként már most is sokat tehetsz magadért, ha pozitívan gondolkozol, és optimistán tekintesz az előtted álló évre. Minden okod megvan a bizakodásra, hiszen a bolygók téged is támogatnak. Ha eddig nem tetted, mostantól mozogj rendszeresen, a jóga, a Pilates például ideális mozgásformák lehetnek, ahogyan az úszás is. Mozdulj ki otthonról minél többet, most egyébként sokkal könnyebben alakíthatsz ki magadnak új szokásokat. Ne feledd, mindent a saját jóléted érdekében teszel!

A mentális egészséged, a spirituális gondolkodás is nagyon fontos része az idei évnek. Ha kedvet érzel, máris beiratkozhatsz valamilyen tanfolyamra, vagy csatlakozhatsz olyan csoporthoz, amelynek szemléletével egyetértesz. Meditálj minél gyakrabban, így nemcsak a stressztől szabadulhatsz meg könnyebben, de sokkal nyugodtabb, boldogabb és elégedettebb is lehetsz.

2020-ban a Rák hosszú párkapcsolatra talál

A bolygók egyértelműen jelzik a szerelmet. Ha Rák jegyűként még keresed a párodat, minden jel arra mutat, hamarosan egymásra is találhattok. Komoly, megbízható partner személyében érkezik a szerelem, aki valóban olyan társ lehet, akire hosszú ideje vársz már. Legyél nyitott, teremtsd meg a találkozás lehetőségét. Persze fontos, hogy hallgass a szíved hangjára is. Több jelentkezőre számíthatsz 2020-ban, és elsőre talán nem tudod, melyikük az igazi. Ne siess el semmit, ne ugorj fejest egyik kalandba sem, egyszerűen csak hagyd megérni, kibontakozni a szerelmet.

Ha párkapcsolatban élsz, ebben az évben elmélyül a szerelmetek. Házasságot köthetsz, talán gyermekáldásra is sor kerülhet, de az is lehetséges, hogy több bizalmat és szabadságot adtok egymásnak. Bárhogyan is történjen, a bolygók támogatnak téged, hogy valódi boldogságra találhass. A többi csak rajtad múlik…

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top