Horoszkóp

5 okból ellenállhatatlan a Rák csillagjegy

A Rák a leggondoskodóbb csillagjegy, nagyon sok benne a szeretet, segítőkész, empatikus. S ezek csak a legalapvetőbb ismérvei. 5 különleges tulajdonságot sorol fel a horoszkóp, amiért ő a legellenállhatatlanabb típus. Íme.

Van valami a Rák csillagjegyben, amiért a körülötte lévők különlegesnek és imádni valónak érezhetik magukat. Érzelmes, hűséges, önzetlen, ami már önmagában elegendő ahhoz, hogy vonzóvá tegye őt a többiek szemében. Az a típus, aki bármilyen helyzetben előbb nézi a többiek érdekét, nem a sajátját. Mit lehet a legjobban szeretni a Rákban? Íme 5 tulajdonság, ami egyértelművé teszi, miért olyan csodálatos.

1. A Rák bámulatos szakács

A Rák ismeri a titkot, hogy a leggyorsabban elnyerje szeretett partnere szívét, s ez nem más, mint a gyomrán keresztül vezető út. Nagyon szívesen tölti a szerelmével az idejét, s mi hozhatja közelebb hozzá, ha nem egy finom vacsora? Nem csupán megvan hozzá a képessége, hogy remek ételeket főzzön, hanem azt is tudja, miként vigyázzon magára. Nagyszerű szakács, nem mellesleg igazi egyéniség. Kell ennél jobb párosítás?

2. A Rák jelmondata: „Mindent vagy semmit”

A Rák mindent belead abba, amibe belefog. Ha ismered őt, akkor tudod, hogy soha nem ad 100 százaléknál kevesebbet. A kitartása messzire repíti, akár munkáról, tanulásról, vagy párkapcsolatról legyen szó. Ha valamit elhatároz, azt véghez is viszi, semmi sem állíthatja meg. Az eltökéltsége csodálatra méltó, sokak számára ezért is példakép.

5 különleges tulajdonsága teszi ellenállhatatlanná a Rák jegyet (Fotó: Getty)

3. A Rák megbízik az ösztöneiben

A Rák meglehetősen ösztönösen cselekszik, akár a párkapcsolatáról, akár egyéb személyes döntésről van szó. Ha valamivel kapcsolatban nem biztos a megérzéseiben, akkor semmi sem veheti rá, hogy belevágjon. Ösztönös megérzéseivel a barátait is kisegíti, mindig megbízhatsz benne, hogy a megfelelő tanácsot adja neked.

4. A Rák önzetlen

Szeret másoknak segíteni, mindig elsőként ajánlja fel a támogatását. Ha a párod Rák, akkor saját tapasztalatból tudhatod, hogy mindig téged tesz az első helyre. Önzetlensége belsőleg is vonzóvá teszi, nem csupán külsőleg annyira bájos és kedves.

5. Szárnyaló fantáziával áldotta meg a sors

A Rák az egyik legidealistább csillagjegy. Imád ábrándozni, s a világot többnyire rózsaszínű szemüvegen keresztül szemléli. Amikor a dolgok nem az elképzelései szerint mennek, hajlamos a pesszimizmusra, ám ez nem akadályozza meg, hogy újra és újra megpróbálja. Fantáziájának a hálószobában is hasznát veszi, s nem könnyű neki nemet mondani. Jól érzi magát olyan emberek társaságában, akik hozzá hasonlóan nyitottak, hiszen mindig kapható valami újra.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top