Horoszkóp

Ennek a csillagjegynek mindennél többet jelent a szerelem

Ennek a csillagjegynek a szerelem, a párkapcsolat minden másnál többet jelent. Nem is tudna érzelmek és valódi szeretet nélkül élni. Te is ebben a jegyben születtél? A horoszkópból minden részlet kiderül.

Semmire sem vágyik jobban, mint az érzelmi melegségre és biztonságra. Akkor elégedett és boldog, amikor megkapja a figyelmet, a szeretetet, a támogatást a párjától. Természetesen nem csak elvárásokat támaszt feléd, hiszen mindezért cserében nagyon gondoskodó, melegszívű, kedves, hűséges és szórakoztató partnerre találhatsz a személyében.

A Rák mindent érez

A Rák férfi és a nő érzékeny típus, de nagyon határozottan képviseli az álláspontját. Vezetői ambíciókkal rendelkezik, és többnyire el is éri a kitűzött célját. Nagyon empatikus és segítőkész, mindenkor kiáll a többiek érdekében, munkatársai épp ezért kedvelik őt annyira. Az is igaz, hogy a változásokért nem rajong különösebben, a hangulata is hullámzó lehet, de csak azért, mert ő mindent megérez. Hajlamos magába vonulni, és egyedül tölteni az időt a gondolataival. Ilyenkor jobb őt hagyni.

Mindennél többet jelent a szeretet és a szerelem a Ráknak

Mindennél többet jelent a szeretet és a szerelem a Ráknak (fotó: Getty)

A Rák kíváncsi, de szégyenlős is lehet

Néha előfordul vele, hogy túlreagálja a dolgokat, s nem is mindig könnyű őt megérteni, hiszen egyszerre lehet távolságtartó, szégyenlős és feltűnően kíváncsi. Nem véletlenül lehet tőle hallani a kérdést, hogy “Mégis mit tettem, hogy ezt érdemlem?”. Sokszor ő maga sem tudja. A Rák meglehetősen bizalmatlan típus, de csak azért, mert óvja a szívét. S minél többször csalódott, annál nehezebb a páncélja alá látni. Ha közel enged a lelkéhez, valódi barátra, szeretettel teli társra találsz benne. Annak ellenére, hogy sokszor a pillanat hevében dönt, a futó kalandokért csöppet sem rajong. Ő mindig hosszú távra tervez a párkapcsolatban.

A Rák nagyon kreatív csillagjegy

Valódi művészlélek rejlik a kemény páncél alatt. Kifejezetten kreatív a gondolkodása, nagyon jó a kézügyessége. Stílusos, ő az udvarlásnak is megadja a módját. Nagyon eredeti ötletei vannak. S ha elnyered a szívét, minden tőle telhetőt megad, hogy boldognak, elégedettnek láthasson téged. Gondoskodó, figyelmes, mindig előzékeny és udvarias. Akkor érzi magát a legjobban, ha szerethet, és persze ő is érzi a szeretetedet. Nagyon boldog, ha kimutatod, kimondod az érzéseidet.

A Rák szerelme tiszta

Nagyon tiszta lelkű csillagjegy. A szerelme valódi, s ő nem is tudná megjátszani magát. Ha szeret, teljes szívével szeret. Óriási szíve van. Néha előfordul vele, hogy nem mond igazat, de azt csak azért teszi, mert nem akar megbántani az igazsággal. Szélsőséges esetben hajlamos lehet az érzelmi játszmákra, manipulációra. Ha ehhez folyamodik, vélhetően nagyon régóta problémák lehetnek a kapcsolatában. Ő ad és ad. A boldog és tökéletes család lebeg a szeme előtt.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top