Horoszkóp

A Rák férfi a legjobb apa és társ

A Rák gondoskodó, figyelmes, családszerető csillagjegy. Az asztrológia szerint remek férj és apa válik belőle. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik még a Rák férfi? Kiderül a horoszkópból.

A Rák férfi élete nagyon erősen kötődik az anya alakjához. Pontosan ez a legerősebb és egyben a leggyengébb pontja a párkapcsolatában: szeretettel vagy gyűlölettel, de az is megeshet, hogy egyidejűleg mindkét érzéssel kötődik nagyon szorosan az anya figurájához.

A Rák férfi ragaszkodó

Előbb-utóbb minden Rák férfi szembekerül élete valójában legnagyobb döntésével: az „anyaszerepet” választja – ami nem feltétlenül jelent egyet azzal, hogy ő végzi a házimunkát, pelenkázza a gyerekeit –, vagy párjában egész életében az anyát keresi. A Rák a mély érzelmek, a lelki szükségletek és gyakran a függőség jegye. Rendkívül ragaszkodó típus, ő nagyon nem szeret egyedül maradni, egyedül lenni. Gyermekként ezt az erős összetartozás és melegség iránti vágyat természetesen az édesanyjától várta el. Ez a hozzáállás felnőttként sem változik nála, a Rák férfi folyamatosan azt a nőt keresi, aki ápolja, védelmezi, mindig megbocsát neki, megérti és elfogadja őt.

rák férfi horoszkóp

A Rák férfi a legérzékenyebb apa (iStockphoto)

A Rák férfi gyorsan elkötelezi magát

rák férfi horoszkópA Rák nőies, feminin jegy, bizonyos értelemben konfliktusban áll a férfilélekkel. A modern pszichológia szerint a férfi életében az anya-fiú kapcsolat tudatosítása az egyik legnehezebb feladat. A Rák férfi talán épp emiatt szenved oly sokat a párkapcsolataiban, hiszen csak ritkán oldja fel a szülői köteléket. Viszonylag fiatalon nősül, gyorsan elkötelezi magát a szerelme mellett. Persze akadnak közöttük kivételek, akiknek nincs jó kapcsolatuk az édesanyjukkal, ők talán sosem házasodnak meg. A Rák férfi a legérzékenyebb apa, nagyszerű férj, aki inkább az erősebb, határozottabb, gyakorlatiasabb nőkhöz vonzódik. Hajlamos a hangulatváltozásra, gyakran kiszámíthatatlan, néha érzelmileg robban. Feltétel nélküli szeretettel ugyanakkor bármit el lehet érni nála.

A Rák férfi remek szerető

Annak ellenére, hogy a Rák férfi nagyon erősen ragaszkodik a családjához, megeshet, hogy időnként elcsábul. Ő ugyanakkor sohasem könnyelmű szerető vagy férj. Figyelmes és odaadó, érzékeny és érzéki, és éppen ettől annyira vonzó a nők szemében. Személyisége ugyanakkor meglehetősen összetett, inkább finomságot, kedvességet, lágyságot mutat, nem pedig a férfiakról általában alkotott sztereotípiákat. Könnyedén kimutatja az érzéseit, de amikor nehezebb időszakot él meg, inkább magába fojtja, mintsem elmondja, mi bántja a lelkét. Látszólag az egyik pillanatban mogorva és visszafogott, a másikban gyengéd és érzelmes. Nem véletlenül kedvelik őt a nők annyira, hiszen ösztönösen érzi a női lélek rejtélyeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top