Horoszkóp

Mely csillagjegyek hazudnak, s kik a legőszintébbek?

Vajon a horoszkóp szerint mennyire mondasz igazat? Vagy talán azok közé tartozol, akik hajlamosak elferdíteni az igazságot? Füllentesz időnként? Most mindenre fény derül!

Néhány csillagjegy képtelen hazudni, mert azonnal meglátszik rajta. Mások elvből csak az igazat mondják még akkor is, ha azzal nagyon megbántják a többieket. És olyanok is vannak, akik könnyedén letagadják az égről a csillagokat is. Vajon te mindig igazat mondasz? Netán hajlamos vagy hazudni a cél érdekében? A horoszkópból mindenre fény derül!

Kos

A Kos mindig az igazat mondja, szóval benne mindenkor bízhatsz, hogy nem csap be. Igazság szerint olyan gyors a gondolkodása, hogy eszébe sem jut mást mondani. Ami a szívén, az tényleg a száján. S azzal sem foglalkozik, hogy a véleményével megbántja a többieket…

Bika

A Bika inkább kerüli a hazugságokat, mert nem akar bajba kerülni, s nem akarja fölöslegesen bonyolítani az életét. Mivel nem a legjobb a memóriája, pontosan tudja, hogy a saját vermébe esne a hazugságokkal. Azért persze vele megesik, hogy bizonyos dolgokat picit a maga javára szépít…

Ikrek

Az Ikrek bizony meglehetősen gyakran irányítja a maga javára a beszélgetések fonalát. Hajlamos apróbb, de súlyosabb dolgokban is hazudni, vagy legalábbis némiképp elferdíteni az igazságot. Olyan meggyőzően érvel, hogy maga is elhiszi, amit mond, az valóban a színtiszta igazság.

Rák

A Rák általában csak akkor hazudik, ha nem akarja a másik embert megbántani. Mindig megmondja az igazat, de csak addig megy el, hogy a másik ne érezze támadásnak a mondandóját. Amint úgy érzi, hogy az igazság fájhat a másiknak, inkább finomít rajta, vagy el sem mondja.

Oroszlán

Az Oroszlán egyenes jellem, s nem fél kimondani az igazságot sem. Azzal meg végképp nem foglalkozik, hogy a véleményével megbántja-e a többieket. Kertelés nélkül kimondja mindazt, ami a szívét nyomja, mert meggyőződése, hogy ezzel teszi a legjobbat a másik embernek. Nem akar megbántani, egyszerűen csak őszinte.

Szűz

A Szűz akkor hazudik, amikor veszélyben érzi magát. Inkább nem mondja el az igazságot, csak ne kelljen amiatt veszekednie másokkal. Persze, amikor gyanítja, hogy a többiek átlátnak a szitán, inkább őszintén elmondja a teljes igazságot.

A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek a legőszintébbek, s kik hazudnak

A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek a legőszintébbek, s kik hazudnak időnként (fotó: Getty)

Mérleg

A Mérleg hazudik ugyan, de csak nagyon ritkán és inkább apróbb dolgokban. Tényleg csak akkor füllent, ha úgy érzi, ez az egyetlen választása. Mindenkivel jó kapcsolatra törekszik, s ezért igazság szerint tényleg csak ritkán kerül olyan helyzetbe, hogy jobbnak látja az igazságot elhallgatni. 

Skorpió

A Skorpió valódi hazugságdetektor. Azonnal kiszúrja, ha valaki nem az igazat mondja. Ennek ellenére, ő bizony hajlamos a valóságot jócskán elferdíteni, ha ezt kívánja az érdeke. Sőt, néha igencsak belekeveredik a saját hazugsága hálójába. És még akkor sem ismerné be, hogy nem mondott igazat, amikor a többiek teljesen tisztában vannak azzal.

Nyilas

A Nyilas a legőszintébb csillagjegy, de inkább csak azért, mert nagyon rosszul hazudik. S mivel azonnal lebukik, inkább mindig vállalja az igazat. Időnként ugyan hajlamos a történeteket kiszínezni, de ez egyáltalán nem számít hazugságnak. Le akarja nyűgözni a többieket, és ezért teszi. 

Bak

A Bak minden körülmények között el akarja érni a céljait, s valójában ehhez bármilyen eszközt bevet, ha kell. Néha pontosan ezért történik meg vele, hogy elhallgatja a teljes igazságot, de csak azért, hogy megvalósíthassa, amit eltervezett. A barátaival, a családjával ugyanakkor minden helyzetben őszinte.

Vízöntő

A Vízöntő csak akkor hazudik, ha meggyőződése, hogy azzal a kapcsolatait segíti. S épp ezért nem érdemes rá támadni, ha épp hazugságon éred, mert azt pontosan azért tette, hogy neked segítsen, vagy téged óvjon meg a fájdalmas igazságtól.

Halak

A Halak hajlamos az igazságot kiszínezni, sőt időnként kicsit eltúlozni is azért, hogy a többiek előtt szimpatikusabbnak tűnhessen. Ugyanakkor meglehetősen gyakran hazudik a múlt, a jelen és a jövő történéseivel kapcsolatosan. S ha nem is mondja mindenkor az igazat, az irántad fűződő érzéseiben mindenkor vakon megbízhatsz.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top