Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek elhallgatják az igazságot

Vagyis az esetek többségében nem hazudnak, legalábbis nem mondanak olyasmit, ami nem lenne igaz. De vajon az nem hazugság, ha valaki elhallgatja az igazságot? Nos, a horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek hajlamosak úgy hazudni, hogy valójában semmit nem mondanak.

Vajon a hazugság annyit jelent, hogy valaki egészen más színben tüntetni fel, kvázi kiszínezi a valóságot? Vagy a teljes tagadás minősül annak? És vajon az is füllent, aki valójában nem mond semmit? Nem hazudik ugyan a szemedbe, de az igazságot sem mondja el. Nem könnyű a megfejtés… Nos, a következő csillagjegyeket nem lehet hazugnak nevezni, mert nem is jellemző rájuk a füllentés, viszont megesik, hogy elhallgatják az igazságot…

A Bika

A Bika kétségtelenül az egyik legakaratosabb csillagjegy. Meg van róla győződve, hogy kizárólag az ő véleménye a mérvadó, így képtelen elfogadni mások álláspontját. Igyekszik távol tartani magát a füllentéstől, hiszen jól tudja, a hazugságaiba könnyen belegabalyodna. Ha mégsem tudja elkerülni a mellébeszélést, azt azért teszi, hogy magát védje, s esetében inkább csúsztatásról lehet beszélni, vagyis az igazság fontos részletének az elhallgatásáról.

A Mérleg

A Mérleg az állhatatosság, az erkölcs megtestesítője, életcélja a tökéletes harmónia megtalálása. Ennek megfelelően időként a hazugság is beleférhet a viselkedésébe, főként, ha az erkölcsi normák forognak kockán. Hajlandó mindent megtenni, hogy a tökéletes egyensúly ne szenvedjen csorbát, s ha ehhez füllenteni kell, akkor füllent. De inkább csak a lényeget hallgatja el, ő sem hazudik senki szemébe. S leginkább akkor teszi, ha valamelyik szerette jólétéről van szó.

Ezek a csillagjegyek hajlamosak elhallgatni az igazságot (iStock)

A Bak

A Bak hihetetlenül céltudatos és féktelen, semmi sem állíthatja meg, hogy elérje a célját. Ha ehhez arra van szükség, hogy az igazságot eltitkolja, biztosan megteszi. Csak a legvégső esetben hazudik, ha már semmi más lehetősége nincs. Ugyanakkor nagyon óvatos és körültekintő, nagyon megfontolja, mit és hogyan mond, így nem is lehet őt hazugságon érni. Neki nincs rá szüksége, hogy ellenségévé tegyen bárkit is, még ha keresztezi is a céljait.

A Vízöntő

A Vízöntő igyekszik mindenáron megvédeni a szeretteit, akár a kegyes hazugságok révén is. Éppen ezért csak akkor füllent, amikor nincs más választása a jó ügy érdekében. Diplomatikus csillagjegy, ugyanakkor, képes arra, hogy két teljesen eltérő nézetet képviselő embereket is közös nevezőre hozzon. Nagyon erős érveket sorakoztat fel, és valójában mindkettőt meggyőzi a saját igazáról.

A Halak

A Halak csak abban az esetben vetemedik hazugságra, ha valamilyen rémes helyzetből kell kiverekednie magát. Mint például olyan kötelezettségek, amihez csöppet sem fűlik  a foga. Álomvilágban él, s így hajlamos kiszínezni, szebbé tenni a valóságot, mint amilyen az valójában. Füllentései valójában a társasági kapcsolataira is pozitív hatással vannak. S bár időről időre kiszínezi a valóságot, az is biztos, hogy soha senkit nem akar megbántani.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top