Horoszkóp

Ez a horoszkóp meghökkentően őszintén mutatja be a csillagjegyeket

Ez egy rendkívüli horoszkóp. Nem muszáj egyetérteni vele, de tény és való, meghökkentően őszintén leplezi le a csillagjegyeket. Tedd a kezedet a szívedre: ugye pici igazság azért van benne?

A Kos

Kedves Kos! Még nézni is rémes, hogy időnként mennyire szétszórt és rendetlen vagy. Szedd össze magad, csinálj végre rendet az életedben, magad körül, nem mellesleg válogasd meg kikkel tartod a kapcsolatot, kivel barátkozol. 

A Bika

Kedves Bika! Ideje lenne a régi sebek nyalogatása helyett végre túllépned a múlton. Ne légy már ennyire önfejű és makacs. Mindenki belefáradt körülötted a vitákba, mert folyamatosan azt bizonygatod, hogy csak neked lehet igazad. Kérlek, vedd észre, hogy ez egyáltalán nincs így.

Az Ikrek

Kedves Ikrek! Mi a probléma veled már megint? Mi okozza a folytonos zavarodottságodat? És ha ez önmagában még nem lenne elég, rossz hír nemcsak neked, de a környezetednek is, hogy a hangulatváltozásoddal a többieket is jócskán összezavarod. Össze kellene szedned magadat végre, nem igaz?

A Rák

Kedves Rák! Vedd észre, mennyire unalmas és fárasztó a bizonytalanságod, az elképesztő érzékenységed. Valójában a sok panaszkodással egy idő után csak azt éred el, hogy már senkit sem érdekelnek a problémáid. Be kellene látnod, itt az ideje, hogy határozottabban állj ki magadért, nem mellesleg jóval kevesebbet keseregj.

Az Oroszlán

Kedves Oroszlán! Tudod egyáltalán, hogy mit is akarsz valójában? El kellene döntened, lehetőség szerint minél előbb, hogy mit és hogyan teszel az életedben. A férfias hozzáállásod ugyanis nem isteni ajándék, hanem büntetés lehet, ha nem változtatsz mielőbb a hozzáállásodon.

A Szűz

Kedves Szűz! Tényleg nincs annál frusztrálóbb érzés, mint nézni, ahogy gyötröd magadat és másokat a tökéletességre való törekvéseddel. Persze az sem jobb, amikor mindenben és mindenhol hibát találsz, aztán kellemetlen megjegyzéseket teszel. Most komolyan? Nem éreznéd jobban magadat, ha elfogadnád, hogy mindenki hibázhat?

Ez a horoszkóp meghökkentően őszinte… (iStock)

A Mérleg

Kedves Mérleg! Amíg másoktól függsz, soha nem találsz önmagadra. Legalább törekedj egyedül, önállóan megoldani a problémákat ahelyett, hogy folyton másoktól várod a segítséget. Gondoltál már arra, hogy a barátok talán megunták a kesergést, és ezért nincs idejük rád mostanában?

A Skorpió

Kedves Skorpió! Fontos lenne belátnod, hogy időnként mennyire önzően, mániákusan viselkedsz a többiekkel. Óriási tehetséggel rendelkezel, hogy vitát, veszekedést provokálj, aztán vérig sértődj. Ahelyett, hogy önmagadat pusztítod, a pozitív tulajdonságaiddal bűvöld el a környezetedet.

A Nyilas

Kedves Nyilas! Mégis miből gondolod, hogy mindig jót teszel, vagy mindig neked lehet csak igazad? Be kellene látnod, meglehetősen önhitt és magadnak való vagy. Próbálj szembe nézni kicsit magaddal, és önvizsgálatot tartani, könnyen rájöhetsz: tényleg ideje lenne már változtatni.

A Bak

Kedves Bak! A hangulatod szinte libikókaként hintázik, és persze a legtöbbször fogalmad sincs, valójában mi bajod. Miért nem lazítasz már egy kicsit? Miért nem engeded meg magadnak a pihenést? Egyáltalán miért erőlteted magadra a jókedvet, amikor a legszívesebben sírni lenne kedved?

A Vízöntő

Kedves Vízöntő! Annak is megvan határa, hogy milyen nagy ívben teszel a dolgokra. Tényleg a saját csapdádba akarsz esni? Állítólag a legintelligensebb csillagjegynek tart téged az asztrológia. Bizonyíthatnád, hogy ez tényleg így is van.

A Halak

Kedves Halak! Mégis ki más vállalná a felelősséget a tulajdonságaidért? Amit teszel, mondasz, netán gondolsz, csak és kizárólag az a te dolgod. Szóval, állj végre a sarkadra, csak ha lehet, nagyon csendben csináld, a nyafogásra senki sem kíváncsi.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top