Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek őszintén kimondják, amit gondolnak

Ezek a csillagjegyek mindig kertelés nélkül kimondják, amit gondolnak. A horoszkóp szerint náluk őszintébb típusokat keresve sem találni... Te köztük vagy?

Ha ezeket a csillagjegyeket kérdezed, biztos lehetsz az őszinteségükbe. Ők azok ugyanis, akik kertelés nélkül kimondják a véleményüket, gyakran azzal sem törődve, ha éles nyelvükkel megbántanak másokat. Viszont tényleg érdemes meghallgatni őket, mert a meglátásaik, a tanácsaik, a javaslataik mindig nagyon pontosak és helyén valóak. Vajon mit tudnak, amit a többiek nem? És miben mások, mint a többi csillagjegy? A horoszkópból ezúttal is kiderülnek a legfontosabb ismérvek és részletek. Vajon te is a legőszintébbek közé tartozol?

A Nyilas a legőszintébb csillagjegy

A horoszkóp szerint a Nyilas a legőszintébb. Ő mindig megmondja, amit gondol, sosem beszél mellé, és sosem mismásol. Inkább nem mond semmit, de őt hazugságon sosem érheted. Az is igaz persze, hogy hajlamos lehet a túlzásokra, és időnként a bolhából is elefántot csinál, vagy a saját történeteit színezi ki jócskán, de ez nem jelenti, hogy ne lenne őszinte. Inkább csak felnagyítja a dolgokat. Nagyon egyenes, és mindig megragadja a lehetőséget, hogy kimondja, amit gondol. Lehet, néha kicsit színpadiasnak tűnhet, de az tény és való, hogy a véleményére oda kell figyelni. Nagyon pontosak a meglátásai, és kitűnően érvel. Szóval, ha őszinte és objektív javaslatra van szükséged, érdemes ezt kérned.

Ezek a csillagjegyek mindig őszintén kimondják, amit gondolnak

Ezek a csillagjegyek mindig őszintén kimondják, amit gondolnak (fotó: Getty)

A Kos sosem kertel

A Kos gyakran előbb beszél, mint ahogy gondolkodik. Persze rendkívül gyors a gondolkodása, ezért valójában minden helyzetre van azonnali és kész válasza. Nyílt és egyenes, sosem beszél mellé, ami a szívén, az a száján. A hazugságokon gondolkodni kéne, erre meg egyáltalán nincs ideje. Gyakran kíméletlenül őszinte lehet, mert nem igazán foglalkozik azzal, hogy a véleményével megbántja-e a másikat. Persze bocsánatot kér, ha úgy érzi, kicsit túlzásokba esett, de azért ez viszonylag ritkán fordul elő. Mélyen hisz az igazában, öntudatos és magabiztos típus. Neki nincs szüksége visszaigazolásra, tudja, hogy mit akar, és azt mindig el is éri.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top