Horoszkóp

4 kíméletlenül őszinte csillagjegy mindig kimondja, amit gondol

Ezek a csillagjegyek nem hallgatják el, nem is csomagolják cukormázba, hogy mit gondolnak. Melyik barátod tartozik közéjük? Vagy te magad vagy a megtestesült őszinteség? A horoszkópból kiderül.

1. Kos

őszinte csillagjegyek kos horoszkópUralkodó bolygójának, az agresszív és harcos Marsnak hála, a Kos nem finomkodik, ha akar valamit, kertelés nélkül a lényegre tér. Előfordul, hogy meggondolatlan szavaival bántó tud lenni, de általában inkább motiváló hatással van a többiekre. Lehet, talán túlzottan is őszinte csillagjegy, de tény és való, gyakran nagyon is elgondolkodtató a mondani valója.

2. Ikrek

őszinte csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek pontosan tudja, ahhoz, hogy teljesen önmaga lehessen, tisztán, félreérthetetlenül kell kommunikálnia. Ebben uralkodó bolygója a Merkúr, a kommunikáció planétája is segítségére van. Sokszor ő azt is őszintén ki tudja mondani, amit mindenki más félne a felszínre hozni.

kíméletlenül őszinte csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem csomagolják cukormázba a véleményüket (iStock)

3. Szűz

őszinte csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz mindig mindent nagyon pontosan megfigyel, ezért biztos benne, hogy az igazságot látja. Ezt pedig kendőzetlen őszinteséggel mások tudtára adja akkor is, ha közben fájdalmat okoz vele. Még ha először meg is bánt másokat, végül mindenki rájön, valójában az ő érdekükben beszélt és cselekedett.

4. Nyilas

őszinte csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas is kifejezetten őszinte típus, ami a szívén, az a száján. Nem gondolkozik, ami jön, ki is mondja. Azt vallja, ami igazán lelkesíti, annak jelét is kell adnia – egyébként sem képes magában tartani. Ha pedig valamivel nem ért egyet, miért forrongana magában, miért ne mondhatná ki?

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top