Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon gyerekesen tudnak viselkedni

Ezek a csillagjegyek bizonyos helyzetekben felnőttként is gyerekesen viselkednek. Lehet, néha nagyon bosszantóak, de a horoszkóp szerint ők idősebb korukban is gyerekek maradnak a lelkükben. Te köztük vagy? És a párod?

A komolyabb, érettebb gondolkodású csillagjegyek egészen biztosan képtelenek őket tolerálni. Tény és való, hogy ezek a csillagjegyek hajlamosak gyerekesen viselkedni. És a lelkükben ők valóban örök gyerekek maradnak, akiktől a jókedvet, az életörömet mindenképpen érdemes ellesni. Te is köztük vagy? A horoszkópból minden kiderül. 

Az Ikrek sosem komolyodik meg

Az Ikrek nőre kevésbé jellemző a gyerekes viselkedés, ám az Ikrek férfira már annál inkább. Ő sosem komolyodik meg, vicces, szórakoztató, jókedvű típus. A felelősségvállalás nem tartozik az erősségei közé, mert neki még az ilyen helyzetekre is van poénja. Ha teheti, mindig egyszerűbb megoldást választja, s ezért is tartják őt kicsit gyerekesnek a többiek. Néha bántóak a megjegyzései, pedig nem akar megbántani senkit, csak nem igazán érzi, hol húzódik a jópofaság határa.

Ezek a csillagjegyek nagyon gyerekesen tudnak viselkedni

Ezek a csillagjegyek nagyon gyerekesen tudnak viselkedni (Fotó: Getty)

A Nyilas olyan, mint a forgószél

A Nyilas nagyon nem szereti a konfliktusokat, a vitákat, a veszekedést. Ő sem vállal felelősséget, ha nem muszáj, sőt felnőttként is inkább felteszi a kezét, vagy a másik embert hibáztatja. S ha valaki szembesíti a hibájával, inkább kihátrál az egész helyzetből, s veszi a nyúlcipőt. A Nyilas optimista, vidám és kötetlen típus, akinek a szabadság, az önállóság különösen fontos értékek. Kicsit olyan, mint a forgószél, megérkezik és szinte már megy is tovább. Bár nagyon jó szívű, néha mégis magának való lehet, épp úgy, mint a gyerekek.

A Kos hihetetlenül gyerekes tud lenni

A Kos céltudatos, ambiciózus csillagjegy. Semmi sem állíthatja meg, hogy elérje a célját. Viszont nagyon rosszul tűri, ha akadályokba ütközik, ilyenkor rémesen hisztis tud lenni. Úgy viselkedhet, mint a dacos kisgyerekek. Képtelen veszíteni, és képtelen elviselni, ha nem ő a győztes. Pedig valódi vezetői alkat, akinek ugyanakkor tudnia kéne higgadtnak maradni minden helyzetben. Számtalan pozitív tulajdonsága mellett az érzelmeit is kontrollálnia kellene. Persze lehet, épp ezzel veszne ki belőle a gyermeki életöröm és vidámság.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top