Horoszkóp

Ez a 2 csillagjegy kétségtelenül a legőszintébb

A horoszkóp szerint nemcsak őszinték ezek a csillagjegyek, de nagyon becsületesek, megbízhatóak, s bennük találsz a legjobb barátokra is.

Ezek a csillagjegyek mindig őszintén kimondják, amit gondolnak. Érdemes a javaslataikon elgondolkodni és meg is fogadni azokat. Igaz barátokra találhatsz bennük, s életed végéig élvezheted a támogatásukat. Persze, csak akkor, ha te is ugyanolyan lojális vagy velük, mint ők veled. S vajon miért is oly nagyszerűek és különlegesek? A horoszkóp felfedi a legfontosabb részleteket. Te köztük vagy? És a párod? A legjobb barátod?

A Nyilas a legőszintébb csillagjegy

A Nyilas amilyen önálló és szabadelvű, pontosan olyan megfontolt és egyenes jellem. Nagyszerű társra találhatsz benne, legyen szó baráti vagy munkakapcsolatról. A horoszkóp szerint ő a legőszintébb csillagjegy. Kertelés nélkül kimondja, amit gondol, s mivel nagyon erős az igazságérzete, mindig kiáll a mellett, amiben mélyen hisz. Legyen az idea, ötlet, de természetesen a számára igazán fontos emberek mellett is. Hibájaként felhozható, hogy hajlamos túlzásokba esni, s néha a bolhából is elefántot csinál. De az is biztos, hogy sosem hazudna, és sosem színlel. Igaz a történeteit mindig jócskán kiszínezi, de ezt csak azért teszi, hogy még szórakoztatóbban mesélje el a többieknek. Kétségtelenül nagyszerű a humora, azt meg, hogy túlzásokba esik, mindenki elnézi neki.

Ezeknek a csillagjegyeknek az őszintesége megkérdőjelezhetetlen

Ezeknek a csillagjegyeknek az őszintesége megkérdőjelezhetetlen

A Kos azt mondja, amit gondol

A Kos őszintesége megkérdőjelezhetetlen. Mivel kissé forrófejű, ezért, ami a szívén, az a száján, sosem beszél mellé. Energikus, céltudatos, és nagyon becsületes. Hazugságokra sosem pazarolná sem az idejét, sem az energiáját. Valójában kíméletlenül őszinte. Nem nagyon foglalkozik azzal, hogy a véleményével megbántja-e a másik embert. Hajlamos lehet ő is picit túlzásokba esni, de ilyenkor szembe néz saját magával, és vállalja a következményeket is. Bocsánatot kér a másik féltől a túlzott őszinteségéért. Az is biztos, hogy a szavainak súlya van, s bizony a kritikáján érdemes alaposan elgondolkodni, mert mindig van benne igazság, még akkor is, ha nem a legszebben fogalmazza meg a véleményét. De ő nem is akar másmilyen lenni, mindig is őszinte és egyenes jellem marad…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top