nlc.hu
Horoszkóp

Őszinte csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek sokkal őszintébbek a többieknél

Tőlük mindig őszinte szavakra számíthatsz.

Ezek a csillagjegyek mindig és minden helyzetben azt mondják, amit gondolnak. Bennük fel sem merül, hogy köntörfalazzanak, mismásoljanak, sumákoljanak.

Ikrek

Az Ikrek szintén nagyon közvetlen és cserfes típus, ugyanakkor okozhat sokkoló pillanatokat azoknak, akik nem ismerik őt eléggé. Őszintén kimondja, amit gondol, és sosem bánja meg a kimondott véleményét. Csak akkor kér elnézést, ha látja, hogy fájdalmasan hatottak a másikra a szavai, viszont ilyenkor elismétli a mondandóját még határozottabban, még hangosabban, mert szeretné, ha tényleg eljutna a lényeg a másik félhez.

Kos

A Kos kétségtelenül a legbátrabb csillagjegy. Kertelés nélkül mondja ki, amit gondol, és még csak meg sem próbál finomítani a véleményén. Nem különösebben érdekli, hogy mit gondolnak róla mások, s igazából a diplomácia sem tartozik az erényei közé. Ugyanakkor becsületes, egyenes, megbízható és nagyon szókimondó. S nagyon ideges lesz, ha valaki figyelmen kívül hagyja a véleményét. De olyan határozottan képviseli, hogy az mindig eljut a címzetthez.

Őszinte csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Javier Sánchez)

Oroszlán

Az Oroszlán valójában mindent akar. S amit akar, azt egyenesen és következetesen ki is mondja. Ő is rendkívül őszinte csillagjegy, aki magas erkölcsi értékekkel bír, és nem szívesen köt kompromisszumokat. Ha bármi vagy bárki zavarja, kertelés nélkül kimondja a másiknak. Nem gondolkodik rajta, hogy a mondandójával megbánt-e másokat, ami a szívén, az a száján. De épp ezért az egyenességért lehet őt igazán nagyra becsülni, még ha időnként fájó is lehet a véleménye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top