Horoszkóp

Ennek a 6 csillagjegynek szuperül indul 2020

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerű lehetőségekkel kezdődik a 2020-as éve. Sőt, minden esélyük megvan arra, hogy ez a sikerszéria kitart az év végéig. Nekik tényleg nem lehet okuk panaszra. Te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

Néhány csillagjegynek remekül kezdődik a 2020 a horoszkóp szerint. Új lehetőségek, sikerek „keresztezik útjukat”, legyen szó karrierről vagy párkapcsolatról, s jó esély van arra is, hogy az elkövetkező hónapokban sem szakad meg ez a pozitív széria. A horoszkópból kiderül, te is közöttük vagy-e.

1. Kos

Kos jegyűként lehet, hogy 2020 első napjai hullámzóan indulnak, ám hidd el, hogy még így is jóval kevesebb akadállyal kell szembenézned, mint a többieknek. Nagyszerű lehetőségekkel találod szemben magad, s olyan partnerek kerülnek az utadba, akik átsegítenek a nehézségeken. S bár eleinte nem érzed, máris eljött volna az ideje, hogy megállapodj valaki mellett, ez a nem is olyan messzi jövőben gyökeresen megváltozik benned…

2. Oroszlán

Oroszlán jegyűként kicsit keszekusza és zavaros évkezdetben lehet részed, ám a dolgok hamar a helyükre kerülnek. 2020 első része a többiekkel való törődést, segítségnyújtást hozza el számodra. Ennek érdekében komoly változásokat határozol el mind a magánéletedben, mind a munkahelyeden. S minél nagyobb energiát fektetsz bele, annál inkább kihatnak a változások az életed egyéb területeire is.

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon szerencsésen indul az évük (iStock)

3. Skorpió

Skorpió jegyűként úgy érezheted, akármit is kínál számodra 2020, az jobbnak ígérkezik, mint amin 2019-ben keresztülmentél. S bár az esztendő nagyszerű időszak lesz számodra, ez korántsem jelenti, hogy a lejtmenetek teljesen elkerülnének. Minél inkább akarod elfogadni a saját értékeidet, annál többet harcolsz magaddal. Számos lehetőség kínálkozik az idén, amellyel az életedet megkönnyítheted, ám ha a félelmeid felülkerekednek rajtad, ezeket könnyen elszalaszthatod…

4. Bak

Bak jegyűként az új év első hónapjai kétségtelenül a növekedést és a nem várt sikereket hozzák el számodra. Arra törekszel, hogy learasd a babérokat, és törleszd a korábbi adósságaidat. Nincs okod aggodalomra, mert mindig lesz mellett egy segítő és támogató kéz, akinek köszönhetően átlendülhetsz az akadályokon. Talán nem is sejted még, milyen csodákat tartogat számodra a 2020-as év.

5. Vízöntő

Vízöntő jegyűként, ahogy telnek a hónapok 2020-ban, te úgy lépsz ki egyre inkább a komfortzónádból. S minél többször hajlasz a változtatásra, úgy nyílsz meg egyre inkább a többiek felé is. Ez pedig elhozza számodra a valódi szerelmet és azt az érzelmi biztonságot, amelyre olyannyira vágytál már. Úgyhogy legyél résen, s ne szalaszd el a különleges lehetőséget…

6. Halak

Halak jegyűként az elmúlt évvel sem volt különösebb gondod, ám 2020 még annál is jobban alakul majd. Számos új dolgot tapasztalsz meg, s végre valóban jól érezheted magadat a bőrödben. Egyszóval ne pazarold az idődet semmilyen fölösleges dologra, vágj bele az újdonságokba, s igyekezz mindig kézben tartani a gyeplőt. Megérdemled már a sikert!

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top