Horoszkóp

Pénzhoroszkóp 2020: Kinek hoz sikert az újév?

2020-ban nagyszerűen alakulnak a pénzügyek, az anyagiak. Persze, ehhez szükség lesz fegyelemre, céltudatosságra is. Persze nem mindenkinek. Az nlc Nagy Éves Pénzhoroszkópjából kiderülnek a részletek. Vajon sikerre számíthatsz 2020-ban?

2020-ban Jupiter fegyelmezettséget, Mars lendületet hoz a pénztárcákba. De nem mindenkire érvényes ez. Vannak olyan csillagjegyek, akik a bevétel, és vannak, akik a kiadás oldalon tapasztalják meg a nagy bolygók hatásait. Az nlc Nagy Pénzhoroszkópjából kiderül, te melyik csoportba tartozol.

KOS

Kos jegyűként 2020-ban sokkal kiegyenlítettebben alakulnak a pénzügyeid, mint az előző évben. Ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhetsz, és a pénz magától jön. Az év elején úgy tűnhet, nincs eredménye a munkádnak, és hiábavaló a szívósság. De tudd, ez csupán átmeneti! Már márciusban elégedetten konstatálhatod, hogy nő a bevételed. Fantasztikusan jó égi hír a számodra, hogy Mars június 28-án belép a jegyedbe, fantasztikus energiákat hozva magával, és egész évben veled marad. Ettől Herkulesként képes leszel mindenféle kihívással megküzdeni. Szeptember végétől több váratlan kiadásod lesz, amiket profin tudsz majd kezelni.

BIKA

Bika jegyűként 2020-ban sem tesz jót neked és a pénzednek, ha engeded magad felbosszantani. A legnagyobb kihívás számodra a higgadtságod megőrzése lesz. Tavaly március óta jár az Uránusz a Bikában, ami a feszültséget szimbolizálja. Ezt lassan meg kéne szoknod, és a javadra fordítani. Uránusz olyan zseniális ötletekkel halmoz el, amitől sziporkázni fogsz, s ez az anyagi helyzetedre zseniálisan jó hatással lesz. Lehet extra bevételed. Azonban ébernek kell lenned, mert ősszel valamiért megnőnek a kiadásaid. Októberben és novemberben ki kell adnod, amit addig megkerestél, vagy félretettél. Ne morogj, inkább örülj, hogy van miből kifizetned!

IKREK

Ikrek jegyűként 2020 a befektetés éve lesz számodra. Olyan dologra kell költened, amit szíved szerint nem fizetnél ki, de vagy muszáj, vagy illik, vagy valami okból nem úszhatod meg. Ezt Jupiter mutatja, ami elvileg a szerencse és a bőség bolygója. De nemcsak elvileg, ugyanis az év végén, december második felében valósággal megvilágosodsz. Megérted, hogy az a pénz, amit az év során olyan nehezen adtál ki, mintha a fogadat húzták volna, valójában életed legjobb befektetése volt. Nehéz előre meghatározni, hogy pontosan mi ez, mert egyénileg nagyon eltérő lehet. Például tanulás, lakásfelújítás, nehéz helyzetben lévő rokon, barát kisegítése, bármi.

Vajon jön, avagy megy a pénz 2020-ban? (Fotó: iStock)

RÁK

Rák jegyűként sokat segíthet neked 2020-ban, ha előre tudod, hogy a bolygók mikor mutatnak több bevételt, és mikor több kiadást. Ebben az évben szerencsés vagy, mert egészen pontosan látszanak ezek. Március 22. és július 1. között Szaturnusz olyan kiadást mutat, amit nem kerülhetsz el, de csökkentheted, ha utánajársz a dolognak. Ez lehet javítás, garancia, biztosítás, csereakció, részletfizetés, akármi, lényeg, hogy ne kapkodd el! Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura akkor segít, ha kellő időt szánsz rá. Többletbevételre augusztusban és szeptemberben számíthatsz, de azért ne kezdj el ész nélkül költekezni, mert hamar elfogy a pénzed.

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként 2020 egyfajta vizsga lesz a számodra. Meg kell mutatnod, hogy megtanultál bánni a pénzzel. Persze könnyű ezt kijelenteni, de majd a hétköznapok tesztelnek. A bolygók mutatnak olyan költségeket, amelyeket nem úszhatsz meg: január 13. és április 10. között, majd május 13. és június 27. között. Ez több kisebb összeg, ami nem a mindennapi kiadás kategóriába tartozik, és éppen ezért fáraszt. Úgy érzed, hogy amint megcsináltatsz valamit, egy másik elromlik, vagy kifizetsz egy büntetést, és jön a következő. Ezek után félve gondolsz a nyaralásra, utazásra, pedig a nyár közepétől, az év második felében már nem látszanak további extra kiadások.

SZŰZ

Szűz jegyűként 2020-ban nem leszel magaddal és a pénzügyeid alakulásával elégedett, pedig valójában nem lesz okod ilyesmire. Amíg a Vénusz a Bikában jár – március 5. és április 2. között –, gyönyörű bolygóháromszög szerencsés időszakot szimbolizál. Úgy tűnik, hogy elégedetlenséged valódi oka a tempó és a volumen. Te nem sürgeted az időt, ám ebben az évben úgy érzed, csak egy helyben topogsz. Május 14. és szeptember 12. között fogd fel úgy az egészet, mint aki hátralép párat, hogy neki futásból szaladjon neki, és ugorja át az árkot! Ha nem utálod még, gondolhatsz a mondásra is: „Türelem rózsát terem”. Mert tényleg így van…

Kinek hoz anyagi sikert 2020? (Fotó: iStock)

MÉRLEG

Mérleg jegyűként nem lesz a kedvedre való az a tanítás, amit Jupiter szimbolizál: önfegyelemre és józanságra van szükséged, ha 2020-ban nem akarsz mínuszba kerülni. Jupiter azt is mutatja, hogy ebben az évben többet kell költened az otthonodra, a szüleidre, főleg az édesanyádra. Sosem mérlegelsz, ha róluk van szó, most se tedd! Az év második felében döbbenetes dolgot mutat a Mars: június 28-ától új szintet nyit meg neked anyagi szempontból. Keményen meg fogsz dolgozni a pénzért, de sokkal jobban fogsz keresni. Kérdés, hogy hosszú távon bírni fogod-e. Nem éri meg mindent feladni, hogy meggazdagodj. Ne áldozz be mindent a pénzért!

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként 2020-ban te leszel a legjobban meglepődve, hogy mennyivel fegyelmezettebben bánsz a pénzzel. Jupiter egész évben, pontosabban december 18-ig a Bakban jár, és megváltoztatja a pénzhez való viszonyodat. Ennek köszönhetően valamiféle tartalékot is képezhetsz. Ha eddig nem tetted, állj rá minél előbb. Ha már elkezdted, hatékonyabban folytathatod. Így év végére komolyabb összeg gyűlhet össze. Fontos lenne előre meghatároznod, mire gyűjtesz. És elengedhetetlen, hogy következetesen ragaszkodj ahhoz, amit eldöntöttél. Mindebben hatalmas segítség lesz Jupiter. Közben jöhet váratlan kiadás május 11. és június 19. között.

NYILAS

Nyilas jegyűként új értelmet nyer a bőség fogalma 2020-ban. Bolygód, a Jupiter egész évben, pontosabban december 18-ig a Bakban járva összeszedettséget és hatékonyságot „injektál” a pénztárcádba. Közben megfontoltságot, takarékosságot és jó üzleti érzéket is szimbolizál. Ez az egész anyagi biztonságot, stabilitást és jólétet eredményez. Semmi sem történik magától: sok éved van benne, hogy végre szüretelhess. Azt sem szabad elfelejtened, hogy Jupiter Fortuna Major, a nagy szerencse bolygója, vagyis szerencsés leszel 2020-ban. Mindezt jótékony célokra is fordíthatod. Ha több a bevételed, megteheted. Ezzel több embernek nyújthatsz segítséget.

Néhány csillagjegynek nem lehet oka panaszra 2020-ban (Fotó: iStock)

BAK

Bak jegyűként 2020-ban olyasmit engedhetsz meg magadnak, amit eddig nem tudtál, vagy nem mertél. Március 22. és július 1. között bolygód, a Szaturnusz többletbevételt és/vagy a vártnál jóval kedvezőbb anyagi mérleget mutat. Ezen felbátorodva elgondolkozol, hogy valami nagyobb értékű dolgot megvegyél, esetleg befizess rá. Nincs sok időd a gondolkodásra, ha július 1-ig nem teszed meg, el kell napolnod az egészet a jövő évre. Pontosabban december 17. utánra. Szó sincs kapkodásról, nem kell elsietned semmit. Amennyiben nem jön össze a dolog július 1-ig, tudd, hogy később majd sikerül. Ezek tények, nem kell a megérzéseddel „bajlódnod”…

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként 2020-ban nem lesz könnyű dolgod. Érzed, hogy meg kell húznod a nadrágszíjat, tisztában vagy vele, hogy ebben az évben nem költekezhetsz. Komolyan el kezdesz spórolni, félretenni, pedig még nem is érted, hogy pontosan miért. Igazad van: 2020 a tartalékképzés éve. Semmi extra kiadást ne ütemezz be! A kötelezők kifizetése után minden forintot dugj el magad elől. Szerencsére nem kell mindent megtagadnod magadtól. Ősszel előléptetés és fizetésemelés vár rád, amiből vehetsz magadnak valamit, vagy befizetheted magad egy utazásra. A legjobbkor jön egy kis lazítás, kényeztetés. Nehogy kiakadj az egész éves pénzszámolgatástól…

HALAK

Halak jegyűként ragyogó év vár rád: 2020 pénzügyi szempontból kitűnőnek ígérkezik. Igaz, hogy az év első felében ebből mit sem fogsz érzékelni. Sőt, azt fogod tapasztalni, hogy folyton ki kell adnod olyan pénzt, ami nem volt betervezve. Majd június 28-tól Mars fantasztikusan jó időszakot kezd, innentől nőni fog a bevételed. Csodálkozol, hogy mennyivel jobban élhetsz. Az ünneplést megmérgezheti a kérdés, vajon mennyire tartós mindez. Jogos, mert tényleg nem tart örökké, vagyis félre kell tenned ebből a pénzből szűkösebb időkre. De közben élvezd, hogy végre nem kell garasoskodnod, és aggódnod a mindennapi költségeid miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top