nlc.hu
Horoszkóp

Pénzhoroszkóp 2021

Itt a nagy 2021-es pénzhoroszkóp!

2021-ben Jupiter, a bőség bolygója május 14. és július 27. között a Halakba lépve anyagi értelemben is bőséget hoz. Persze nem mindenkinek. Lássuk, hogy téged érint-e ez, vagy más bolygók segítenek a pénz területén!

KOS:

2021 első negyedévében ha tetszik, ha nem, össze kell húznod a nadrágszíjat. Jól tennéd, ha kerülnéd az extra kiadásokat. Ne aggódj, nem tart ez örökké! Április 14-én a Vénusz belép a Bikába, és kis szerencse kopogtat nálad, ami pénzt jelent. 19-től a Merkúr és a Nap is hoz magával pénzt. Szóval megnyugodhatsz. De most sem kéne meggondolatlanul szórnod a pénzt. Sőt, érdemes lenne félretenned valamennyit. Szeptembertől ismét komolyodik a helyzet. Majd a november látszik a legkeményebbnek. Valószínűleg olyan költségek adódnak, amelyeket nem úszhatsz meg. Pont erre lesz jó a félretett pénz. Már ha megfogadtad a tanácsot…

BIKA:

2021-ben a január és a február 2 kritikus hónap lesz. Vigyázz magadra, kerülj minden konfliktust, és okosan kezeld a stresszt! Senkinek nem lesz könnyű az év eleje, amitől sokan ingerültek és megdöbbentően faragatlanok lesznek. Szerencsére március 4-től az Ikrekbe lépő Mars fellélegzést hoz, ami nálad a bevétel oldalon nyilvánul meg. Sőt lehet, hogy 2 helyről jön a pénz. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy túl kéne vállalnod magad. Július végén és augusztusban elégedetlenség lesz úrrá rajtad. A munkahelyváltást jól fontold meg! Megoldás lehet, ha beszélsz a főnököddel. Ősszel kaphatsz fizetésemelést vagy pluszpénzt.

Pénzhoroszkóp 2021-re

Sok kicsi sokra megy (Fotó: Pixabay)

IKREK:

2021 félelmekkel telve indul. Bizonytalan vagy és nem mersz költeni. Nem baj, ha megfogod a pénzt, de félned nem kell. Jupiter azt mutatja, hogy május 14. és július 27. között extra bevételed lesz. Ez olyan pénz, amit a szerencsének tulajdonítasz. Jogosan, hiszen Jupiter a Nagy szerencse bolygója. Az alatt a kicsivel több, mint 2 hónap alatt szép summát kereshetsz. Majd moroghatsz, ha Jupiter elzárja a csapot. Olyan érzésed lesz, mintha hirtelen elszegényednél. Holott csak annyi történik, hogy visszaáll a bevételed a korábbi szintre. Az év végén ésszerűsítened kellene a pénzügyeidet, ha nem akarsz mínuszba menni.

RÁK:

Egész 2021-ben éberen és napra készen kell követned, hogy mikor mire adsz ki pénzt, ha nem akarsz eladósodni. Szerencsére lesznek kedvezőbb időszakok is, amikor erősödik és/vagy stabilizálódik a bevételed: március 20 – április 18, június 11 – augusztus 21, november 22 – december 31. Ezekben a hetekben többletbevételre számíthatsz, ami munkahelyváltás vagy előléptetés vagy áthelyezés miatt jön. Mindeközben elégedetlenkedhetsz, ha összehasonlítod a saját helyzeted másokéval. Erről gyorsan szokj le, mert semmi értelme! Vedd észre, hogy milyen szerencsés vagy! Jupiter ebben segít május 14. és július 27. között.

OROSZLÁN:

Évről évre egyre fegyelmezettebb vagy a pénzzel kapcsolatosan. Lassan jó értelemben vett rutinná válik a beosztás és a kalkulálás. Ugye nem görcsölsz már a pénz miatt? 2021-ben egy új pozíció, vagy új munkahely vár rád, ami nagyot lendítene az anyagi helyzeteden. Csupán az a kérdés, hogy mersz-e lépni, váltani. Ugyanis azok a bolygók, amelyek ezt a lehetőséget mutatják, ún. fix jegyekben járnak. És ezek téged merevségre hajlamosítanak. Az a helyzet, hogy senki sem dönthet helyetted, és senki sem erőltethet rád semmit. Majd akkor fogsz lépni, ha megérett benned a szándék, és valóban készen állsz a változásra.

Pénzhoroszkóp 2021-re

Megfial… (Fotó: Pixabay)

SZŰZ:

2021-ben nem a pénz, sokkal inkább az egészséged és a munkád megtartása foglalkoztat. Igazad van: az egészség és a munka az alapja minden másnak. Vigyáznod kell mindkettőre. Közben nem árt felkészülnöd arra, amit a bolygók szimbolizálnak: március 20. és április 18. között váratlan és bosszantó kiadásod lesz. Elromlik valami vagy be kell fizetned olyasmit, amire nem számítottál. Emiatt lehet, hogy a tartalékodhoz kell hozzányúlnod. Ám igazságos a rendszer, mert augusztus 16-tól a bolygók szép sorban, egymás után pluszpénzeket jeleznek. Ezekkel kiegyenlítheted a tavaszi „károkat”, és nyereséggel zárhatod az évet.

MÉRLEG:

Szinte pontosan behatárolható, hogy 2021-ben mikor lesznek extra költségeid, és mikor számíthatsz pluszbevételre. Előbbi áprilisban látszik. Egész hónapban legyél szigorú önmagaddal, és csak olyasmire adj ki pénzt, amire muszáj! Ennek ellenére jöhet valami kötelező kiadás, amit minél előbb fizess ki! Nem érdemes húznod, mert csak romlik a helyzet. Szerencsére Jupiter, Fortuna Major, a Nagy szerencse bolygója május 14. és július 27. között szerencsés plusz bevételt hoz neked. Biztos, hogy ez nem szerencsejáték vagy örökség, vagy sült galamb, hanem becsületes, szorgalmas munkából származó pénz. Sajnálni fogod, hogy ez csak átmeneti.

Pénzhoroszkóp 2021-re

Jól fog jönni… (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ:

2021-ben többször felmerül benned a kérdés, hogy érdemes-e ingatlanba fektetned. A bolygók szerint igen. De nem mindegy, hogy mikor és hol veszel valamit. Meg kellene kérdezned szakembert. Olyat keress, aki független! És bármennyire meglepő, hasznos, ha hallgatsz a megérzéseidre. Március, április, májusban a kiadásaid megnőhetnek. Nézz utána, hogy hova megy el a pénz! Lehet, hogy szolgáltatót, biztosítót vagy bankot kéne váltanod. Majd október, november, decemberben megnő a bevételed. Szerencsére ez nincs összefüggésben azzal, hogy tavasszal csökkentetted a kiadásaidat. Ettől még kedvezőbb a hír, illetve a tendencia.

NYILAS:

2021 elején se extra bevételre, se extra kiadásra nem számíthatsz. Gyanús a csend. Szereted, ha tervezhetően alakulnak a pénzügyeid, de érzed, hogy valami közeleg. Április 23-tól a Mars azt szimbolizálja, hogy valami eltörik, elromlik, vagy olyan szinten elhasználódik, hogy javíthatatlan, és venni kell egy újat. Ez nem kis veszteség a számodra. Előfordulhat, hogy hitelt kell felvenned emiatt. Mielőtt ezt meglépnéd, gondold át, hogy van-e valaki, akitől kölcsön tudnál kérni! Szerencsére júliusban és augusztusban a bolygók azt „ígérik”, hogy lesz olyan bevételed, ami segít neked, hogy helyreálljon az elvesztett egyensúly.

Pénzhoroszkóp 2021-re

Tartalékoljunk (Fotó: Pixabay)

BAK:

Ez egy minden szempontból új időszámítás lesz a te életedben. Számtalan dolog változik. Többek között az is, hogy honnan és miből keresel pénzt. 2021-ben más forrást kell keresned. Az átmeneti időben (januárban és februárban) nem lesz könnyű dolgod. De biztos lehetsz benne, hogy egyre jobbak lesznek a kilátásaid. Március 4-től Mars felpörgeti az eseményeket, és növeli a bevételeidet. Ez nem szerencse kérdése, hanem a befektetett munkád hozadéka. Júniusban és júliusban a kiadásaiddal, augusztusban és szeptemberben új munkával kapcsolatosan kell ébernek lenned. Nyisd ki a szemedet és a füledet! Így nem maradsz le semmiről.

VÍZÖNTŐ:

Eljött a te időd. Hihetetlenül felszabadultnak érzed magad. Félsz bevallani, hogy optimistán látod a jelent és a jövőt is. Attól tartasz, hogy irigykedni fognak rád, vagy bolondnak néznek. Nem kell senkinek tetszened vagy megfelelned. Járd a saját utadat, és keress olyan társaságot, ahol értenek, megértenek! A változásoddal kapcsolatosan törvényszerű, hogy a pénzhez való hozzáállásod is változik. Kevésbé érzed nyomasztónak az anyagi kérdést. Ezt tökéletesen visszaigazolja Jupiter, a bőség bolygója, ami május 14. és július 27. között a bevétel oldalra visz bőséget. Hogy miből jön ez a rengeteg pénz, az nagyon egyéni…

HALAK:

Az anyagi helyzeted alakulása egészen banális dolgon múlik: megtalálod-e, és megtartod-e a bevétel-kiadás egyensúlyát. 2021-ben hallatlanul szerencsésnek fogod érezni magad május 14. és július 27. között. Bolygód, a Jupiter belép a Halakba. Ez idő alatt bármi, amire koncentrálsz, összejön. Határt csupán a képzeleted és a hited szab. Július 28-án a Jupiter visszalép a Vízöntőbe, és te úgy érzed, hogy a sors elhúzott egy mézesmadzagot az orrod előtt: megmutatta, hogy milyen kitűnően mehetnek a dolgaid. De a felemelkedés után pofára esésnek éled meg a visszalépést. Tudd, hogy december 29-én a Jupiter „végleg” belép a Halakba!

Pénzhoroszkóp 2021-re

Pénzhoroszkóp 2021-re (Fotó: Pixabay)

 

Olvasd el a többi 2021-es horoszkópot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top