Horoszkóp

5 csillagjegy, aki szuperül kezeli a stresszt

Mindenkinek tele van az élete kisebb-nagyobb stresszforrásokkal, konfliktusokkal. Abban viszont eléggé különbözünk, hogyan kezeljük a feszültséget a mindennapok során.

Nem képes mindenki egyformán jól kezelni a mindennapok nehézségeit. Ahogy az is eltérő, hogy ki mit él meg stressznek vagy feszültségnek az életben. Szerencsés, ha van olyan személy a környezetedben, aki segít átvenni az irányítást, és kihozni a bajból. Így megtanulhatod te is, hogyan tudsz legközelebb lenyugodni, és mivel tudod oldani a stressz okozta görcsös állapotot. Öt csillagjegy nagyon jó példával jár elöl, ők a feszültségkezelés mesterei az asztrológiában.

felszabadultak

Fotó: Unsplash

1. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nem csoda, hogy belőle lesz a legjobb vezető. Bátran szembenéz minden problémával, és a legfeszültebb eseteket is kiválóan és kezeli. Amikor nagy a baj, higgadt marad, ráadásul a humorát sem veszíti el. A megfelelő pillanatban elsütött poén a leghatásosabb eszköz lehet stresszhelyzetben. Mindig tudja, mikor kell komolynak maradni, vagy mókázni, és ami a legfontosabb: soha nem késlekedik mások segítségére sietni, szükség esetén.

2. Vízöntő (január 20. – február 18.)

A legfeszültebb helyzetben is tudja, hogyan kell eltávolodni a problémától. Nem veszi személyes sértésnek a dolgokat, és érzelmileg is képes kívül maradni egy helyzetben. Ilyenkor kívülállóként vizsgálja, hogy mi történik, és higgadtan keresi a megoldást, ami megszünteti a stresszt. És mindig meg is találja. Igazi újító és problémamegoldó, akinek nem jelent gondot vezetőként sem, hogy összehozza az emberek igényeit a lehetőségekkel.

3. Bak (december 22. – január 19.)

Stresszhelyzetben szerencsés, ha ő is jelen van. Bölcs, türelmes és nem lép olyat, amitől patthelyzetben rosszabb lesz. Átlátja, hogy mire van hatása egy adott helyzetben, és irányítása alá veszi azokat. Tisztában van vele, hogy idő- és energiapazarlás az irányíthatatlan dolgokkal próbálkozni. Így logikusan és higgadtan cselekszik, jelenléte és viselkedése mindig pozitív hatással van a környezetében lévőkre. 

4. Ikrek (május 21. – június 20.)

Gyors észjárású és éles szemű, olyan dolgokat is észrevesz, amit mások nem képesek meglátni. Stresszhelyzetben minden apró részletet figyelembe vesz, és több lépéssel előre gondolkodik. Nem a gyors megoldások híve, nagyon jól gondolkodik hosszú távra, így nem stresszel pillanatnyi helyzeten. Rendkívüli kommunikációs adottságai és tehetsége kiváló tárgyalóvá és közvetítővé teszi. Ha baj van, egy Ikrekkel biztosan sokkal gördülékenyebben oldódnak meg a dolgok.

5. Bika (április 19. – május 20.)

Csupán nyugodt és szilárd jelenléte is elég ahhoz, hogy mások megnyugodjanak körülötte. Nem fog hirtelen döntéseket hozni és elhamarkodottan cselekedni. Jól átgondolja a helyzetet és kidolgozza a stratégiát. Mindig segítőkész a bajban, és mindezek a nagylelkűségével együtt remekül segítik, hogy megoldja a feszült helyzeteket. Ha bonyolultabbá válnak a dolgok, akkor sem fogja feladni. Ha elkötelezte magát, addig megy, amíg megoldást nem talál.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top