Horoszkóp

Így vezetik le a stresszt a csillagjegyek

Mindenkire másként hat a stressz, és mindenkinek más módszer segít, hogy kiengedje magából a feszültséget. Vajon, hogyan teszik a csillagjegyek? A horoszkóp erre a kérdésre is hasznos és nagyon szórakoztató javaslatot ad.

Néhány csillagjegy valósággal kiordítja magából a feszültséget, másokat szinte agyonnyom a stressz, és inkább magukba fojtják az érzelmeket, mintsem kiadják magukból. Pedig a lehető legrosszabbat teszik magukkal ilyenkor. Mindenkinek le kell valamilyen módszerrel vezetnie a stresszt. A horoszkóp ezúttal is hasznos javaslatokkal lát el téged is. A karácsonyi bevásárlások, a rohanás, a rengeteg teendő, és az év végi hajrá közepette ezek a stresszoldó tanácsok különösen hasznosak lehetnek. Ugye, kipróbálod?

Így vezetheted le a stresszt a leghatékonyabban a horoszkóp szerint (iStock)

A Kos

Kos jegyűként a Mars bolygó ural, aminek hatására sokat használod a fejed. Folyamatosan gondolkozol és agyalsz. Könnyű téged feldühíteni, és a stressz levezetése is gondot okozhat. Éppen ezért számodra a meditáció a tökéletes gyógymód lehet, amelyet akkor is érdemes minél többször használnod, ha eleinte úgy érzed, képtelen vagy lecsendesíteni az elmédet. Gondolj arra, hogy magadért, az egészségedért teszed. Hidd el, menni fog.

A Bika

Bika jegyűként a Vénusz bolygó a szépség szeretetét adja neked. Horoszkópod szerint szereted a kényeztetést, a finom illatokat. Miért is ne ötvözhetnéd a kettőt a különleges aromaterápiával? Amikor fáradtnak, kimerültnek érzed magad, válassz egy-két stresszoldó illatot, cseppentsd aromalámpába, és töltődj fel. Még jobban frissítenek az illóolajok, ha masszázsként alkalmazod azokat. Csak egyszer kell kipróbálnod, és a terápia rabja leszel.

Az Ikrek

Ikrek jegyűként a Merkúr bolygó ural téged, amely erősen hat a kezedre, a válladra, az idegrendszeredre. Mivel mozgékony és igazán társaságkedvelő típus vagy, olyan gyógymódot érdemes választanod, ahol nem önmagadban merülsz el. Próbáld ki mielőbb a groove táncot, ahol nincsenek szabályok, mindössze követed az oktató instrukcióit, és csak kedved szerint mozogsz a zene ritmusára. Meglátod szinte szó szerint kirázod magadból a feszültséget. Meggyőző, igaz?

A Rák

Rák jegyűként a Hold hatása következtében rendkívül érzékenyen reagálsz valójában mindenre. A zajokra, az ételekre épp úgy, mint a többiek hangulatára. Hajlamos lehetsz a depresszióra is. Amikor pedig levert vagy, leginkább az étkezésbe fojtod a bánatodat. Márpedig egyáltalán nem mindegy, mit és mennyit eszel. Csillagjegyed gyógymódja éppen ezért a táplálékban rejlik. Minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt eszel az egészséged érdekében, annál jobban érzed magadat. Nem mellesleg az emésztőrendszeredet és a súlyodat is kíméled.

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként a Nap uralma alatt állsz. A Naphoz pedig a szív kapcsolódik, éppen ezért a szívedre különösen fontos odafigyelned. Ne lepődj meg azon sem, hogy te szinte mindig a szívedre veszed a dolgokat. A szív- és érrendszeri betegségek nálad még inkább jelentkezhetnek, mint a többieknél. A stresszt, a feszültséget neked is meditációval célszerű levezetned. Csendesítsd el az elmédet, figyelj a szíved hangjára, a szíved dobbanására. Nem kéne túlterhelned magadat…

A Szűz

Szűz jegyűként rendkívül szervezetten és rendszerben éled az életedet. Maximalista vagy, amikor a munkáról vagy bármilyen probléma megoldásáról esik szó, mindent azonnal eldobsz, és csak erre koncentrálsz. De még neked is jár a kikapcsolódás. A hozzád leginkább illő gyógyító módszer az akupunktúra. Lehet, elsőre ijesztőnek tűnhet, hogy tűvel szurkálnak, de hidd el, semmit nem fogsz belőle érezni, csak azt, hogy egyre jobban és jobban érzed magad.

A Mérleg

Mérleg jegyűként a Vénusz bolygó hatására az egyensúlyt, a békét, a harmóniát keresed az életedben. A párkapcsolatban és a munkádban is a nyugalomra vágysz. Hogy elérhesd ezt az állapotot, használd az Ájurvédát. Ez a különleges gyógyító kezelés az indiai emberek szerint az élet tudományát rejti. Az Ájurvéda pontosan azt a békét és harmóniát, egészséget adja neked, amit olyannyira keresel. Próbáld ki mielőbb.

A Skorpió

Skorpió jegyűként titokzatos és nagyon mély érzésű ember vagy. Kutatod a dolgok rejtett értelmét, kíváncsiságod kimeríthetetlen. A Mars mellett a Plútó bolygó ural, amely a vesédre és a nemi szervekre hat erőteljesen. Olyan stresszoldó és gyógyító módszer illik hozzád, amelyben áramolhatsz, s amelyben át tudod magad adni a mozgás energiájának. A kundalini jóga tökéletes kikapcsolódás neked. Elképesztő hatását tapasztald meg magad.

A Nyilas

Nyilas jegyűként imádod a szabadságot, keresed a kalandokat, a kihívásokat az életedben. Az tesz téged igazán boldoggá, amikor a szívedre hallgathatsz, azt csinálhatod, amihez kedvet érzel, és persze megvalósíthatod a vágyaidat. Imádsz utazni, újabb és újabb kultúrákat megismerni. Nagyon szereted a zenét. A hozzád leginkább illő stresszoldó módszer nem éppen ezért is a tibeti hangtál terápia. A hangtálak rezgése az egész szervezetedet átjárva elképesztő módon tölt fel energiával.

A Bak

Bak jegyűként a munka, a hivatásod szinte mindennél fontosabb számodra. Rendkívül célorientált és motivált vagy, a kemény munkától, a kihívásoktól te sosem sem futamodsz meg. A reiki olyan ősi gyógymód, amelynek energiái rád különösen erősen hatnak. Ha stressz, feszültség ért, vagy épp kimerültél a hajtásban, a reiki bámulatos módon tölt fel. Próbáld ki legalább egyszer, és megváltozik az  életed.

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként te is a szabadság, az önállóság híve vagy, nem viseled a korlátokat, azt teszed, amit jónak gondolsz. Nagyon vonzó, rendkívül intelligens ember vagy, alapvetően vidám a természeted. A rosszkedv, a stressz ugyanakkor téged sem kerülhet el. Ilyenkor pedig elképesztően hatnak rád a kristályok. Ezzel a terápiával könnyedén visszanyerheted energiádat, frissességedet, üdítő személyiségedet. Ugye, kipróbálod?

A Halak

Halak jegyűként nagyon érzékeny, empatikus és álmodozó típus vagy. Különösen vonzódsz a titkos tanokhoz, a spirituális gondolkodáshoz, erősen vonz téged a misztikum. Amikor stresszes, feszült az életed, a legjobb, ha a tarot kártyákat kérdezed. Önmagában már azzal is oldod a feszültséget, hogy a kártyák energiájára hangolódsz. Te képes vagy a jövőbe látni, a megérzéseid kitűnőek, pontosan tudod, mit és hogyan tegyél az egészséged érdekében.

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top