Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy feltűnően sokat stresszel

Ezek a csillagjegyek nagyon rosszul viselik a feszültséget. Bizony meglehetősen sokat stresszelnek a mindennapokban. Vajon te közéjük tartozol? Ha igen, akkor még fontosabb a horoszkóp javaslatain elgondolkodnod.

Néhány csillagjegy feltűnően könnyen boldogul az életében. Semmiből sem csinál különösebben nagy ügyet, a saját dolgaival foglalkozik. Ők az életüket minden tekintetben könnyedén veszik, s nem is jellemző, hogy különösebben stresszelnék magukat bármin is. Mások ugyanakkor hajlamosak mindent túlzottan is a szívükre venni, túl sok feladatot vállalnak, vagy túlzottan is komolyan veszik az életet, s emiatt sok feszültség érheti őket. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek mindenki másnál többet stresszelnek.

Ikrek

Az Ikrek nagyon sok mindent élhet meg stresszként. Például már azt is, ha komoly döntést kell hoznia. Ha nem muszáj, nem szívesen vállalja a felelősséget, s a döntés pontosan ilyen súlyt helyez a vállára. Ugyanakkor intelligens csillagjegy, s pontosan tisztában van a képességeivel, de azzal is, hogy ha nem dönt a saját életéről, más sem teszi meg helyette. Így ha valamit el akar érni, vállalnia kell a döntést akkor is, ha az stresszel jár.

Ezek a csillagjegyek sokat stresszelnek

Ezek a csillagjegyek sokat stresszelnek (fotó: Getty)

Rák

A Rák hajlamos a legtöbbet aggódni. Főleg a szerettei okozhatnak neki álmatlan éjszakákat, pedig meg kellene érteni, hogy a stresszel semmit sem segít, sőt a legtöbbet magának árt vele. Erősek a megérzései, és előfordulhat, hogy folyamatosan rossz előérzet gyötri, s ilyenkor többet gondol az adott helyzetbe, mint amit az valójában jelent. Folyton a legrosszabbra készül fel, s ezért éri őt annyi stressz. Picit lazábbnak kéne lennie, s a környezetét sem terhelné annyira az aggódással. 

Szűz

A Szűz is hajlamos aggódni a szeretteiért. Ő az első, akire mindenki és mindenben számíthat, ha támogatásra, segítségre van szüksége. S bizony napokig benne lehet a lelkében, ha esetleg nem tud segíteni a másikon. Ilyenkor nagyon zaklatottá válhat, és könnyen le is betegedhet a stressztől. A Rákhoz hasonlóan ő is gyakran megfeledkezik saját magáról. Pedig ahhoz, hogy igazán hatékonyan segíthessen, neki is teljesen rendben kéne lennie.

Vízöntő

A Vízöntő nagyon tud magán uralkodni, ha akar. Viszont gyakran megesik vele, hogy mégis elöntik az érzelmek, s többet idegeskedik, mint kellene. Valójában bármin képes magát stresszelni, függetlenül, hogy az vele történik vagy valaki mással a környezetében. Pedig csak használnia kéne azt, amiben a legjobb, az egyedi problémamegoldó képességét. Amikor nyugodt és kiegyensúlyozott, minden bajra könnyedén megtalálja a megoldást.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top