Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenért pánikolnak

A pánik stresszhez vezet, a stressz pedig egészségügyi problémákhoz.

Aki folyamatosan a határon mozog, állandóan azon izgul, hogy valami katasztrofális történik, annak a teste bizony megkéri az árát. Lehet, hogy te is azok közé a pánikolós csillagjegyek közé születtél, akik egy percet sem tudnak lazítani?

Oroszlán

Az Oroszlánoknak nagyon magas elvárásaik vannak saját magukkal szemben. Tudják, hogy a közösség értékes tagjai, és az emberek felnéznek rájuk. De, amikor valami veszélyezteti az Oroszlánok pozícióját, általában pánikba esnek. Mit kellene tenniük, hogy elkerüljék a teljes összeomlást? Mit fognak róluk gondolni, ha kiderül, hogy nem tökéletesek?

Az Oroszlán nemcsak a saját hibáiért vállalja a felelősséget, hanem azokért is, melyekhez semmi köze. Ezért akkora nyomást helyeznek önmagukra, hogy nem meglepő, ha pánikba esnek egy apró hiba miatt is.

Ikrek

Az Ikrek általában elég idegesek és gyakran a káosz határán egyensúlyoznak. De az igazi probléma nem az, hogy egy Iker jegyű készen áll-e a pánikra, hanem az, hogy olyan dolgok miatt is képesek aggódni, amelyek még meg sem történtek. Néha annyira koncentrálnak arra, hogy mi következik, hogy a jelen krízisét észre sem veszik.

E csillagjegy szülötteinek el kell terelniük a figyelmüket a közelgő katasztrófákról, érdemesebb a jelen pozitív dolgaira koncentrálniuk. Fel kell hagyniuk azzal, hogy mindent egy lehetséges pánik potenciális okának tartsanak, ehelyett inkább a belső nyugalmukra kell koncentrálni.

Kos

A Kosok az alacsony pánikfaktort is remekül meg tudják sokszorozni. Ha megcsípi őket egy bogár, rögtön a barna remetepókra gyanakszanak, és indulnak is a kórházba. Bár egy sokemeletes házban élnek, így nem túl magas az esélye a barna remetepók előfordulásának, és nincs bőrpír, sem fájdalom, attól még félnek. Az orvosi váróban pedig már biztosak a dolgukban, és elkezdik szervezni a temetésüket.

A legjobb, amit egy Kos tehet, hogy kiszellőzteti a fejét, és nekilát valamilyen fizikai tevékenységnek. Menjen el kosarazni vagy sétáljon egy plázában (ott sincs sok esély egy barna remetepókra). Persze, ha valóban azt gondoljátok, hogy valami egészségre ártalmas dolog történt, azonnal forduljatok orvoshoz!

Van néhány megoldás, mielőtt pánikba esnél! (Fotó: Pexels.com)

Halak

A Halak hajlamosak pánikba esni a saját cselekedeteik miatt. Túl erősen lángol fel a szerelmük vagy olyan kínosak társaságban, hogy még nézni is fáj? A Halak kétségeit mások okozzák, de vajon miért gondolják, hogy mások nem adnak nekik még egy esélyt?

Szűz

A Szüzek szeretik, ha a dolgok a helyükön vannak, ezért a napjaikat is megtervezik, de amikor valami kizökkenti őket, pánikba esnek. De megpróbálják megelőzni a kialakuló pánikot, tudják, hogy a fenyegető katasztrófa megállításának a lehetősége a felfogásukban rejlik.

Néha azonban nem tudják megakadályozni, hogy negatív dolgok történjenek, és ahelyett, hogy kezelnék a dolgokat, a pánikba eséssel még rosszabbá teszik. A Szüzeknek meg kell tanulniuk, hogyan lehetne jobban kezelni a stresszt és a szorongást ahelyett, hogy bepánikolnának.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top