nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legkevésbé sem tűrik a stresszt

Ezek a csillagjegyek a legkevésbé sem tűrik a stresszt

Ők azok, akik magukba fordulnak a komolyabb döntések előtt, és a kisebb döntési helyzetek is összezavarják őket.

Rák

Mások életén stresszel a legtöbbet. Mindenki bevonja őt a legmélyebb dolgaiba, empatikus és megértő személye miatt. Így mások problémái az övéi lesznek, amiken folyton emészti magát. A saját gondjával is próbál foglalkozni, aztán emiatt meg lelkifurdalása lesz, hogy magára szánta a drága időt. Segíts neki megerősíteni magában: mások élete nem az övé! Ő nem felelős értük, nem oldhatja meg mindenki helyett a gondokat, Kezdjen el magával foglalkozni, kicsit kényeztesse magát, és könnyebb lesz neki.

Szűz

A tökéletességre való törekvés miatt feszült. Mindig a legjobb akar lenni, a legjobb barát, a legjobb szerető, a legjobb anya. Ez az állandó törekvés akár súlyos tüneteket is okozhat nála, ha nem pihen meg, darabokra hullhat. Pszichésen és fizikailag is. Nem lehet folyton hibátlannak lenni, ezt kell megtanulnia. Abban támogathatod, hogy elfogadja, a dolgok és az emberek nem tökéletesek, ahogyan ő sem az. De nem is úgy lesz az, hogy közben tönkreteszi magát. Meg tudja csinálni, csak el kell határoznia.

Csillagjegyek és a stressz

Fotó: Getty Images/Symphonie

Vízöntő

A világ nagy gondjai nyomasztják. Az emberiség sorsa, a klímaváltozás, a kihaló állatfajok. Ő nem kicsiben játszik: az univerzum problémái nyomják a vállát. Alapvetően szorongó természetű, így csak magát hergeli, amikor úgy érzi, nincs befolyása ezekre. Javít a helyzetén, ha sikerül olyan munkát végeznie, ami segít jobbá tenni a világot. Környezetvédelem, emberi jogok. De előbb rá kell jönnie, ő a maga életében főnök. Ebben segíthetsz neki. Irányítsa a saját sorsát, utána pedig továbbléphet, irány a nagyvilág.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top